Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шпанија=Shpanija(С и Х заедно даваат Ш,нормално доколку човек нема кирилица)iLe напиша:SHPANIJA ??? sto e toa moze da ni objasnas ? za Spanija znam ama za Shpanija prv pat slusam..![]()
Епа има и исклучоци. Го сметав и Анри еден од нив. Но сепак....Roswell напиша:Абе ортак сите ги почитуваат само парите.
Франческо Тоти е можеби единствениот фудбалер кого не го интересираат парите. Мислам дека го докажа тоа последниве 3-4 сезони!СпаЈдеР напиша:Епа има и исклучоци. Го сметав и Анри еден од нив. Но сепак....
Влатко_Русин напиша:Франческо Тоти е можеби единствениот фудбалер кого не го интересираат парите. Мислам дека го докажа тоа последниве 3-4 сезони!
Додека Анри, според мене е нешто измеѓу. Арсенал слободно можеа да му дадат таква плата, и тие имаат пари. Ама кога веќе 10 сезони си во истиот клуб, и те влече нова авантура, што да се прави. Анри, најдоброто што го има од него, го даде на Арсенал, верувам ќе се согласите. Им донесе три титули прваци на Англија, не е малку. И Арсенал веќе ги нема истите амбиции од порано.
СпаЈдеР напиша:Шпанија=Shpanija(С и Х заедно даваат Ш,нормално доколку човек нема кирилица)
Spanija=Спанија(е јас за второво немам чуено,S се употребува како С,па затоа не мислам една буква на латиница да се користи како две букви во кирилица)
Ако случајно се буниш кажи ми што значи maska,според тебе тоа би било маска,ама ако биде ш ќе биде машка,така да Shpanija е многу посоодветно и поразбирливо да се користи отколку Spanija :smir:
Влатко_Русин напиша:И Дел Пиеро, ДулРокс, и Дел Пиеро
Инаку Роналдињо не ми личи на таков, по пари да е, ама Ето, ако му дадат шанса, пакува куферите и си иде.
bobi4e напиша:a Raul ne bi go stavile vo taa grupa ???
bobi4e напиша:a Raul ne bi go stavile vo taa grupa ???