Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Barselona ke ja osvoi titulata real ne e stabilen tim kako sto bese premnogu pari potrosija a kakvi se nivnite rezultati?????????????????????????????????????????????

[mod]Димитар: изменав бидејќи ги бришев провокациите од runBABYrun кој бај д веј е опоменат да не се маша на ТУЃИ фан теми[/mod]
-Барса ке земе двојна круна во Шпанија

-Еве уште една вест за фановите на Барса...имено Барса купила усте едено ЧУДО од дете, камерунецот 11-годишен Онана кој веке тренира со кадетите на Барса

Ddime напиша:
-Барса ке земе двојна круна во Шпанија

-Еве уште една вест за фановите на Барса...имено Барса купила усте едено ЧУДО од дете, камерунецот 11-годишен Онана кој веке тренира со кадетите на Барса
ехеееееее, има време за него, најрано почнуваат од 16 години, ама сепак ако се докажува таму, може некое евро да му дадат. :)

оф леле во стартниот состав на Барса го глеадам Олегуер!:(
Ако направи уште некоја грешка, ке му се јавам на Лапорта да го шитне:pos2:
само што заврши прво полувреме 0-0...видов само една убава шанса на Меси која за зал не бесе претворена во гол

ја видов многу убави шанси за сарагоса

Ете го...аут за Зарагоза топката ја утнува ОЛЕГУЕР, ја зема длесандро иде до корнер линијата нафрлува по земја на прва статива, топката ја пипка Д.Милито и топката проаѓа под мишка на Валдез:tapp:

Ama e sea interesno vo Spanija.Podobriot neka pobedi

Pa se znae koj e najdobriot neli ? Naredna utakmica so Malorca igramo. Domacini sme taka da ce gi GAZIMOOO

ја мислам ќе победи тој шо ќе ги тепа сите до крај

NE SUM FAN NA BARCA NO MI SE DOPAGA IGRATA STO JA GRADAT.
ZAL MI E STO OTPADNAAA PO LIGATA NA CHAMPONITE NO TOA E TOA STO DA SE PRAVI. MISLAM DEKA KE JA OSVOJAT TITULATA VO SPASKOTO PRVENSTVO.

BEST FAN EVER (LIVERPOOL)-BABARAJO

podobriot pobeduva vekje dve godini po red aj treta kruna neka e po red i dvojna :wink:
VISCA BARCA!!!

BAMARGERA напиша:
podobriot pobeduva vekje dve godini po red aj treta kruna neka e po red i dvojna :wink:
VISCA BARCA!!!
и ја викам нека е ако тепа убедливо до крај на сите утакмици. А ако ја погледнеш убаво табелата имаат исто победи по 16.

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Ја гледав цела утакмица со Малорка. Барца имаа посед на топката 72% . Многу промашувања на Барца за на крај во 8x мин. конечно Савиола да ја затресе мрежата!!! Роналдинњо не играше и Мота :(

Ај со среќа титулата хет трик титула

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom