Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега станува најдобар. Имаше две-три одлични мечеви, но ако сака да биде најдобар мора да држи форма и константно да дава одлични игри.

pcjodamaster напиша:
Сега станува најдобар. Имаше две-три одлични мечеви, но ако сака да биде најдобар мора да држи форма и константно да дава одлични игри.

Серијата почна со Реал...ке видиме каде ке заврши...ако заврши:helou:

Само да ве потсетам, сега и во потпис ќе го ставам :)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MBmI8PRIA3c[/media]

Уште се чудам :)

богами, голот што го видов....... не навивам за Барса ( за никој не навивам ) ама ШО ИМ НАПРАЈ ОВАЈ БЕ, ги броев заедно со голманот ги "ШИНА" 6-мина, па алал да му е, немам зборови.:zver: ! ! ! ! !

Хехе, каде се сега оние што мрсат дека Робињо бил појак од Меси....

И тоа не било која екипа на Гетафе , шо има најдобра одбрана во Лигата. Импресивно.
Хехе, каде се сега оние што мрсат дека Робињо бил појак од Меси....

Сеа не провоцирај има време за докажување .

Робињо дур се докаже ќе излезат уште 10 про играчи, ама ниеден како што е Меси... Инако сте го виделе тоа малото од Турска што го зедоа Барса?

Shorty напиша:
Робињо дур се докаже ќе излезат уште 10 про играчи, ама ниеден како што е Меси... Инако сте го виделе тоа малото од Турска што го зедоа Барса?
Shorty не се пали на турчинот, добар е малиот...али земавме подобар 11годишен Камерунец, е тој да го видиш :helou:
инако што има да се доказува робињо...он веке е доказан али сепак мора да се признае меси е подобар талент, иако и минатата и оваа имаше тешки повреди за разлика од робињо, го доказа тоа

Ама Робиео дојде во шпанија пред 2 години , а Меси игра во Шпанија од 13 години.И на тоа не треба да се заборави.
Али сепак во моментов Меси е убиец на сите.
ГОООООО МЕСИ

Леле камења овие.... Ето и Роналдињо сами со голман промашија.... Затоа го јадемо 1-0...

Shorty напиша:
Леле камења овие.... Ето и Роналдињо сами со голман промашија.... Затоа го јадемо 1-0...
Со да се праи, јез да никој не е крив за голот али требасе да погодат ето меси и раналдињо у прво...дома висе незнам со да крсам...едно барса друго порто со ме заеба спортска

За барса сум ама ме изнервираа максимално вечерва ме зезнаа за 2600 у прво полувреме наместо да дадеа барем еден гол од тие шансите и после полесно ќе беше!:tapp::tapp::tapp::tapp:

lele barca izgubija od vilareal. ne mi se veruva.
2:0 - pires penzionerot im dae gol. se isponervirav

sea epten e zaebana rabotata vo primera

Vlatko_Rusin напиша:
lele barca izgubija od vilareal. ne mi se veruva.
2:0 - pires penzionerot im dae gol. se isponervirav

sea epten e zaebana rabotata vo primera
засто бе :) ако барса ги тепа сите сега...ке освоиме, башка Реал-Севиња наредно коло-или некое друго:helou:

pcjodamaster напиша:
Само да ве потсетам, сега и во потпис ќе го ставам :)

Уште се чудам :)

Eдноставно нели.... останав без зборови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom