Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај честито титула..Прва од двете:smir:(Ај само не ме сфаќајте ептен озбилно тоа болдираното го кажав на заебанција)

200px-Copa_del_Rey_de_Fútbol_-_1978.jpg

Еве го првиот.

Уште 2 остануваат.

bravo za najdobriot tim vo momentot barcelona kakov presvrt napravi ne deka a.bilbao e nekoja ekipa ama ova bese finale i ne e obicien natprevar ajde neka ni e cestito prvata oficijalna titula ovaa sezona pa da si cestitame i vo sabota ili nedela nz koga igrame i na 27maj najvaznata titula od ovie 3...za sitel mozam edno da kazam deka e sramota i katastrofa vakov natprevar da go davaat boze prenesuva makedonsko prvenstvo sramota e za sitel podobro bi bilo ic da ne prenesuvaat...pozzzz

ОООООООООООООООООО ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОООООООООООООООООО

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е И ПРВА ОФИЦИЈАЛНО ОСВОЕНА ТИТУЛА ОВАА СЕЗОНА!!!!!

Идеме викендов и на теоретско зеверување на :pehar::pehar::pehar:во Примера и на 27 мај да ја испишеме историјата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Се читаме после доделувањето на титулата!!!!!!!!

Ај Честито Купот и Позздрав на Сите Барса Фанови :helou:

КАПИТЕНОТ ГО ПОДИГА ТРОФЕЈОТ!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Може некој да стави Сцена кај шо се радуваат! ако воопшто можете да најдете ?
Позздрав!

Еве неколку слики што можев сам да ги направам
asdwcc.jpg

asdgrh.jpg

asdht.png

erh.png

hje.png

nemam zborovi za golevite
neznam koj bese poubav
a za ovie od sitel nema so da si gi trosime zborovite
ednostavno so eden zbor katastrofa se,kako da gledame treta makedonska liga
nitu slika ubava nitu glas pa na seta taa i komentatorot od glupost do glupost tropa

Браво за Спорт клуб, до сега даваа директно, ја дадоа цела церемонија со кралот и доделување на пехарот, почесниот круг на фудбалерите околу теренот и секако лудувањето на играчите.
НА овие од Сител, само можам да им кажам МРШ и да даде господ од другата сезона шпанско да гледаме на друга телевизија.

Што да се каже за 2 полувреме...им го искинавме гзот
Жал ми е за Ето што не постигна гол, а можеше барем 2....и жал ми е за Гудјонсен што не влезе барем 10 -15 минути.

Уште еднаш, честито титула и да ни се множат!!!!....по можност 3 оваа сезона!!!!

prekrasno izigraa site igraci
za pike nema so da trosam zborovi brilijantno izigra covekot ednostavno ne mu dadi topka da stigne do pinto
ture moze da zavrse dobra rabota vo odbranata za finaleto vo LS
a sredniot red ne e mnogu siguren koga ne se zaedno xavi i iniesta,pa da se nadevame deka ke se vratat i iniesta i anri do finaleto vo LS

Анри ѕвер, се утепа од радување, баш пријатно ме изненади, се гледа дека се приврзал за клубот, само Иниеста не го видов доле на прославата:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom