Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
NEGOVOTO VELICESATVO !
ronaldo.jpg

Магијата на Роналдињо се врати

Средбата со Бетис покажа кој е неопходниот елемент за препознатливата игра на Барса. Без суспендираниот Роналдињо загубија две средби по ред и влегоа во криза. Но Бразилецот се врати против Бетис и каталонците потсетија на онаа екипа која доминира последниве две сезони и дојдоа до убедлив триумф над гостите. Роналдињо одигра блескава партија правејќи голема мешаница пред голот на Доблас. По акцијата која тој ја започна Ето му асистираше на Ларсон за првиот гол на дуелот. Дефанзивецот на Бетис Мели долго ќе го памети овој дуел затоа што си постигна два автогола. Првиот во обид да искичсти по една топка од Роналдињо кон Ето. Бразилскиот ас повторно беше кобен за гостите, кога по еден негов слободен удар се случи карамбол, а повторно трагичар беше Мели, од чиј грб топката заврши во мрежа. Роналдињо конечно самиот се запиша во листата на стрелци во 59. минута од слободен удар, но со мала помош од голманот Доблас. Иако имаше неколку добри одбрани Виктор Валдес повторно дозволи да прими наивен гол, оставајќи му слободен простор на Жоакин при слободниот удар, кој гостинскиот фудбалер знаеше да го искористи. Конечнио резултат го постави Меси на пет минути пред крајот.

VIVA Barselonaaaa.LEKCIJA PO FUDBAL ODRZANA NA STEMFORD BRIGDE.Kako i na bernabeu pred nekoe vreme.Ama barem tie bea fer i aplaudiraa a ovie terenot so voda go polivaa.Demoliranje na jakiot celzi.Barselona pokaza SILA dostojna za evropski sampion.

Zverovi sme aleee aleeeeeee, po merak od ova ne mozese i messi se pokaza vo najsvetlo izdanie kako i celiot tim. OU JEAAAA

ke go jadete na nou camp ke vidite!!
dur se svestite za dve nedeli ke bide 2 : 0 !!
ozbilen sum

Само некои работи да се начисто...

Робињо поголем потенцијал од Меси? Абе немојте така да прајте муабет... Па оној спектакл што беше на Стендфорд Бридџ од страна на Меси... ретко се гледа... Убава лекција му одржаа на Англискиот фаворит Chelsea... :o) Сега и кога кје појдат на Камп Ноу има да се изнаиграат... :o) Магијата на триото Меси, Роналдињо и Ето`о... Еднаш се случува на 100 години... мислам и самите гледате... Она што беше направено од страна на Челзи пред натпреварот... Вадење на стадионот... Зошто? Заради тоа што... Челзи предвидуваше дека Барселона... не е физички спремна... само технички... а наспроти тоа тие беа самоуверени дека физички се спремни и дека кје ја паднат Барселона... Ама се заебаа мислам и резултатот конечен и Ball possesion покажа на крајот... Шампионите играа и на гости, и на никаков терен, и два пенали чисти не му суди... и пак си тепаа ете мала лекција за оние кои ја потценуваат Големата Барса.

za dve nedeli ko deca ke go jadat chelsea, more ko pilci ke go izedat!

и поминавме уште една препрека сношти,а најдобро е што не останавме со помалку од три голови на утакмица

Леле колку ми е криво што нема да можам да го гледам реваншот со Челзи сега,ќе бидам во струмица-ако има во некој кафич таму-сееднувам одма и не ме станува никој!!!

odvaj CEKAAAAAM vtornik da dojde

VISCAA BARCAAAAAA

hellracer напиша:
NEGOVOTO VELICESATVO !
ronaldo.jpg

negovoto velicestvo ne preteruvaj velicestvo e neso ubao ovaj kako africki koњ е хахахахахахахха

konj konj ako...utre ke gi gazi CHELSEA

ALEEE ALEE ALEE ALEEEE BARCA ZVEROVII ALEE ALEEEE 1 - 1 Ronaldinho aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idemo daljeeeee!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom