Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tochno taka znaeme deka messi i xavi se vo prvi 5 vo la liga,aa za transverive dobro bi ni dosloribery da go zememe ama ako ne go davaat bi sakal na krilna pozicija da go zememe walcot ili silva :wink:

Ги има во идеалниот состав на ФИФА, ги нема овде:pos2: Ма кој ги шиша бре, нека прават што знаат.

Го очекуваме силва во секој момент да дојде во барса:).

Ако дојде ќе дојде на лето. Не сега

Си ја знаат работата Чики и Гвардиола. Ако сака Гвардиола некој играч само треба да каже и овој да се фати за работа :)

u pm nema mesto za messi i xavi vo timot na spanila za pola sezona ova nema vrska ............

Transfer of Aguero is well underway:vozbud::vozbud:

Само не ми се допаднаа последните 2 реда.... попрво ќе роди крушата грозје отколку Барса да смени во 4-4-2:toe:

Инаку се спомнува трансфер на Кеирсон... кој е дечкото немам поима, али чим сме заинтересирани за него мора да е надежен.

Англичанец е тој игра мислам во вест хем добар е :).

Бразилците се секој пат добри ама се надеваме дека ќе дојде во редовите на барса и дека ќе покаже добри резултати.:)

АЈДЕ СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ ФАНОВИ НА БАРСЕЛОНА-НАЈДОБРИОТ КЛУБ ВО СВЕТОТ! ДА ОСВОИМЕ СЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВОИ ВО 2009 И ДА ИМ ПОКАЖЕМЕ НА СИТЕ КОЈ Е ВСУШНОСТ НАЈДОБРИОТ КЛУБ ВО СВЕТОТ!!

Transfer of Aguero is well underway:vozbud::vozbud:

Само не ми се допаднаа последните 2 реда.... попрво ќе роди крушата грозје отколку Барса да смени во 4-4-2:toe:

Инаку се спомнува трансфер на Кеирсон... кој е дечкото немам поима, али чим сме заинтересирани за него мора да е надежен.

хмм.... не верувам дека Барса би променила на 4-4-2 оти повторно би можела да користи 3 напаѓачи имајќи го Агуеро па дури и Анри и Ето да си одат (Меси - Агуеро - Кркич)

но доколку го земат Агуеро во летниот преоден рок ќе има пријателски да се играат па да се испроба ако не и 4-4-2 (сепак ќе се има поголема контрола во средината...)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom