Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ddime напиша:
терај ги од тука :helou:

Тоа и правам. Инаку ќе мачат! Толку радување бе, шо да прајш! Јас го сакам спортот и како спортсмен им ја честитам титулата. Еве и пак ќе им кажам ......... ИМАТЕ ТЕМИ КАЈ ДА СЕ РАДУВАТЕ ........ ЧАО!

епа барса не треба да се опушта толку по водењето со околу 8 бода разлика ја изгуби титулата а и затоа фудбалот е интересен. Сепак честитки за каталонија куп.

Aj ne se vadite so izgovori sami se zaebavte nikoj ne vi e kriv.Treba da podneste a ne da vadite izgovori

Poso nemam tema za Primera Divizion mora tuka da napisam.
Dleko e titulata dete koga se nadevas so Barselona, daleko e i kopa del a rey ako navijas za Barselona.

armin06 напиша:
Dleko e titulata dete koga se nadevas so Barselona, daleko e i kopa del a rey ako navijas za Barselona.

Браво паметњакович, браво! Дај не се брукај ајде, следната сезона нема да имате толку среќа!

haha! slednata godina nema da ni treba sreca zosto ce zaostanuvate 20 boda! poz WE ARE THE CHAMPIONS!

Shorty напиша:
Матер да им ебем еј... Мора да ги местат натпреварите.. Не знаат што е фудбал. Пу.. да даде Господ на улица со креда да ги цртаат управата на Реал Мадрид
mozes samo da traes!!!

Не се знае (=

Ајде време е за една чистка во тимот да се продадат киксерите...
Juliano Belletti, Sylvinho, Thiago Motta, Edmilson, Ludovic Giuly, Santiago Ezquerro, Javier Saviola и ОЛЕГУЕР :tapp: се на листата за заминување, ке бидат повикани кај Тихи на разговор

Јас видов и дека Маркез најверојатно ќе го продаваат,ама не видов кого би донеле како замена.Го бараат Муту во замена за Жили и доплата.Оваа година Роналдињо играше далеку под своите можности а и повредата на Ето многу значеше.Ај догодина се враќаме.:)

Ееее Барса таа сезона се за никаде!!!

Влатко_Русин напиша:
Браво паметњакович, браво! Дај не се брукај ајде, следната сезона нема да имате толку среќа!

abe da ste imale i vie sreka:tv::tv:

Ajde barsa drugata godina mozebi ke osvoite prvo mesto ... IZVINETE TAKA !!!

Комплетиран е Кербер Нападот на Барселона....

Според извештаите на Радио Каталуња,
Тиери Анри потпиша за Барса.

Вкупната вредност на трансферот ќе изнесува 24 милиони евра, а самиот Анри годишно ќе инкасира по 6 милиони евра. Вака, со Анри, Роналдиљо, Ето и Меси во нападот, доволно ќе е само средниот ред да ја додаде топката преку центарот... ѕверовите ќе го сторат останатото.

Чики Бегиристаин е на пазар во Рим, се чини дека ќе се врати со свеж бек од сортата Кристиан Киву. Јаја Туре пристигнува во каталонија на почетокот на наредната недела...

Фанови на Барса, радувајте се. Останатите, beware...

За неверниците...

www.sport.es
www.elmundodeportivo.es
www.marca.es
www.as.com.

14-ката на Кројф повторно ќе светне на грбот на еден фантастичен фудбалер. Едвај чекам да ја гледам оваа насмевка по шпанските терени :)
foto_225744_CAS.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom