Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A*1*T*E*A*M напиша:
хехехе, ти знаеш дали е наместена или не :lol!::lol!:

јас знам и сеа??? нема да ве казнат?---не е чудно последните 10 со ред во 98 минута шо ги тепате ?? и сеа шо ај честито титула радвајте се до Јули :)...и мрш и ти и тој пед3ро на аватар шо ти е

барем честито едно

Матер да им ебем еј... Мора да ги местат натпреварите.. Не знаат што е фудбал. Пу.. да даде Господ на улица со креда да ги цртаат управата на Реал Мадрид

Реал педерски ја освои титулата, тоа е. Ај сега не мора да се фалите и да се радувате како дечиња што ја освоивте титулата! Барса секоја година си освојува, така да еднаш ќе се случи да не освојат, како на пример вака на педерски начин. Сега не мачете, си имате тема да си се радувате како дечиња!

Aло децо....

Ај олабавете малку. Еве, честитки за Реал. Како - така - ја освоија примера. Нас ни останува нов предизвик догодина, посилни и попаметни.

Меѓу најважните работи околу фудбалот е моментот на ФЕР однесување. Со куропушење и пичкосување само сафра сами на себе ќе си кренете. Ние може да се караме до сабајле...Бекам пак ќе ја ебе Викторија. Рајкард ќе игра покер со Олегер и дечко му. Ебаго, бидна со сезоната.

Честитки за сите екипи кои играа машки. И за оние кои играа и победуваа пацерски. Среќата е битен момент. Глупави се оние кои дозволиле друг да им ја решава судбината.

Смирете се.

Ок, ајт честито (=

Serpico напиша:
Aло децо....

Ај олабавете малку. Еве, честитки за Реал. Како - така - ја освоија примера. Нас ни останува нов предизвик догодина, посилни и попаметни.

Меѓу најважните работи околу фудбалот е моментот на ФЕР однесување. Со куропушење и пичкосување само сафра сами на себе ќе си кренете. Ние може да се караме до сабајле...Бекам пак ќе ја ебе Викторија. Рајкард ќе игра покер со Олегер и дечко му. Ебаго, бидна со сезоната.

Честитки за сите екипи кои играа машки. И за оние кои играа и победуваа пацерски. Среќата е битен момент. Глупави се оние кои дозволиле друг да им ја решава судбината.

Смирете се.

А хахахахахаха па ваљда и со Викецот(Валдез) во парови нешто прават...ахххх да си жив и здрав бар ме насмеа :)

Смирете се ито под ИТНО!

Влатко_Русин напиша:
Реал педерски ја освои титулата, тоа е. Ај сега не мора да се фалите и да се радувате како дечиња што ја освоивте титулата! Барса секоја година си освојува, така да еднаш ќе се случи да не освојат, како на пример вака на педерски начин. Сега не мачете, си имате тема да си се радувате како дечиња!

Real Madrid - 30 La Liga tituli - 12 pati pojke od barselona
9 Liga na shampioni - 7 pati pojke od barselona
3 Intercontinental kupoj - 3 pati pojke od barselona
17 Copa del Rey - 7 pati pojke od real (za kolku da recat i nie vo nesto sme gi pobedile)
7 Supercopa de Espana - isto
1 Copa de La Liga - ednas pojke od real
2 UEFA Cup - isto
1 European Superkup - ednas pojke od real

ako pobedvaja barselona ti kako so kazvas, ke bea poarni od Real ama ne se
ne pobedivme deka bemve nogu pojaki od barselona tuku pojke sakavme da pobedime i to bese razlikata ova sezona

Кога веќе евоцираме спомени: Охрид - Вардар 1:0, иљада девецто девеес некоја беше....

Си знаете вие самите како ви беше последниве години, особено ланската сезона.

И Никола, 3 пати повеќе значи ПОМНОЖЕНО СО ТРИ - математички кажано. Не живејте во минато, славете ја титулата и дркајте на Викторија. Ова е ваша вечер. :smir:

Ајде, еве ви честитки .......... заврши сезоната!

абе шо има тука да честиташ. терај ги од тука :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom