Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше на мундо депортиво статистика за Меси и вели дека најмногу голови постигнал во сезоната 2006/07 (17), а сега за само 3 месеци има 15 гола.:vozbud: Само да не го мачат повреди и мислам дека ќе видиме 30-35 гола од него сезонава :smir:

Имаше на мундо депортиво статистика за Меси и вели дека најмногу голови постигнал во сезоната 2006/07 (17), а сега за само 3 месеци има 15 гола.:vozbud: Само да не го мачат повреди и мислам дека ќе видиме 30-35 гола од него сезонава :smir:

тоа би било стварно добро и конечно без двоумење и јака конкуренција да ја освои златната топка

во подобра позиција сте него реал мадрид така да ваше е дербито:helou:

Еве ќе зборам реално,некаде е половина на сезоната,и можат сите да зборат вака или така ама најреално Барселона мометнално го има најдобриот тим во светот.Не зборам на хартија,туку како колектив.И лани бевте горе доле во овој состав но не беше тоа тоа.Оваа година ја има магијата повторно во Барса на чело со капетанот Меси и останатите.Играте најубав фудбал и според мене број еден фаворити за трофејот во Лигата на Шампионите.Би сакал едно финале Баерн-Барселона,ама ќе видиме!:helou:

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/club/temporada08-09/12/n081201106333.html
Еве како играчите на Барселона им помагаат на децата згрижени од Уницеф,а утре ке се одигра хуманитарен натпревар помеѓу БарсаБ и Барселона(тие од првата лига).
Парите што ке се соберат ке бидат донирани во добротворни цели!

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/club/temporada08-09/12/n081201106333.html
Еве како играчите на Барселона им помагаат на децата згрижени од Уницеф,а утре ке се одигра хуманитарен натпревар помеѓу БарсаБ и Барселона(тие од првата лига).
Парите што ке се соберат ке бидат донирани во добротворни цели!
Barca otsekogash pomagala na decata od unicef i stvarno toa e super so pomagaat :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom