Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
El Barзa pacta un acuerdo con Cбceres y toca negociar con el Villarreal

Пеп сака да ја зацврсти одбраната... и ми се допаѓа тоа, со оглед дека во првиот дел од сезоната имавме најмалку примени голови но после неможеа да го издржат темпото и почнаа да прават глупости.

Само шпекулации.. Цело време вика според весникот вака, така.
Кога ќе видам на официална страна на Интер дека Деко или Мурињо потпишале ќе поверувам а на вакви шпекулации не. Сабајле читам дека се е готово уште требало потпис а после Морати вика дека Манчини останува. Секоја минута има различа вест.
Треба малку да оладиме со шпекулациите.

Да, али затоа е интересен трансфер периодот. Има премногу шпекулации:)

Да, али затоа е интересен трансфер периодот. Има премногу шпекулации:)
Е да.. ако нема шо да читаме ќе ни биди досадно.

А шо е со Џовани Дос Сантош? Изгледаше како голем талент а сега никаде го нема.. Повреден е, не го ставаше тренерот или шо е работата?

3 голови дае на последната утакмица :)

Не добиваше шанса поради тоа што неможеше да даде гол. Првиот гол го даде на последниот натпревар. Инаку да, голем талент е Џовани. Но мислам дека Бојан ќе биде 1000 пати подобар од него, оваа сезона постигна 11 гола(мислам) а има само 17 години.

Ќе видиме и за него. Ја несакам да си оди ама...

Ај веќе кога сум тука да прашам кога почнува трансфер периодот?

Џерард Пике денес во 13:00 потпишува договор со Барселона кој ке го задржи до 30Јуни 2012година а откупната кауза ке биде 50милиони евра.

Значи готово е, цената е договорена со Манчестер...и каталенецот се враќа назад!
Слики денес после 13:30 :)

Letniot preoden rok zapocnuva na

1 Juni

31 avgust - kraj

ama nema vrska dogovorot moze da bide sklucen vo bilo koe vreme, samo igracot ke premine vo ovj period

A so napravivte so Daniel Alvez ke go zimate ili ne

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom