Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно лошо изиграја Барса... Ама и голманот на Вилареал им се здиви. сФе бранеше...

ах барса барса наместо да ја обезбедат титулата(како интер) тие киксираат на непотребни натпревари но сепак според мене тие ќе ја земат титулата а втори ќе бидат севиља а трети реал.

aj prelesen raspored imaat нема врска само со атлекико Х ќе биди се друго тепа барца до крај и да си славам од 2 тима титула :)

Inter & Barca rulZzZzZz........

jove_bt напиша:
aj prelesen raspored imaat нема врска само со атлекико Х ќе биди се друго тепа барца до крај и да си славам од 2 тима титула :)

Inter & Barca rulZzZzZz........

Епа ние само Атлетико...а Реал и Севиња играат меѓу себе + двата тима играат со Зарагоса и Еспањол, така да ако некој друг ја земе титулата ке биде заслужена

Dime a Barca ne igrale so Zaragosa i so Espanjol pa da ne ja zasluzat titulata?

Shorty напиша:
Dime a Barca ne igrale so Zaragosa i so Espanjol pa da ne ja zasluzat titulata?
хехе, не си ме сватил :smir: Јас реков ако Реал или Севиља освојат титула тоа ке биде заслужена(значи во преостанати 7кола имаат -тешки- утакмици)...а Барса многу нормално не ја спомнав дека очекувам они да ја освојат примера:helou:
П.с сорту види во ПП...ако можеш кажи ми...по ПП

Al-Ahly 0-4 Barcelona
Добра утакмица, ако ништо друго да се подигне моралот кај играчите:helou:
Стрелци на головите -Савиола, 2хЕто, иии супер талентот Бојан(прв официален натпревар за првиот тим на Барса, и гол:zver:...има 16год)
п.с ги немам видено головите

Ај ако може некој да ги постира головите...

Барселона-Леванте 1-0
Конечно победа...стрелец на голот Ето
п.с ај се надеваме Реал ке кисне попосле

Ddime напиша:
Барселона-Леванте 1-0
Конечно победа...стрелец на голот Ето
п.с ај се надеваме Реал ке кисне попосле

Чекор поблиску до титулата! Абе цело време им скиснаа Барса пред гол. Шо шанси утнаа ама пак тепаа на крај. Требаше Барса едно 3:0 да тепаат ама тоа е. Реал нерешено после игра ќе видиш.

што финти правеше месињо...ги шина
а за шансите да не збориме...еден тон! имаа и 2поништени гола...минимални опсајди беа :toe:
btw ГИО(поради повреда) излезе и влезе ОЛЕГУЕР:ban?: но за среќа не направи некој поголем кикс колку што видов

не треба да си игра Рајкард да го става него при минимално водство можи да исклучи автогол да си даде. Ризични потези ова Рајкард прави :) ako ako сеа АбДАЛ :pos: иди па нека греат малце клупа другите. :)

Месидона изигра феноменално. Кои топки им ги наместио на Роналдињо и Ето и самите не се свесни. Многу промашени шанси сам со голман... Важно победата е наша. Ама и останатите ривали Севиља и Реал тепаја... Густо е густо. Мислим има уште 6 кола

абе ај што направи многу асистенции и многу продори ама празна мрежа не се прамашуе!
срамота беше та што го промаши месидона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom