Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Историјата вике оти и ти си од тука, хуехуехуехуе.
Човекот се суди по идеалите кои ги застапува, не по своето потекло, затоа живееме у (квази) демократија. Ја сум Скопјанец без Скопска крв.

И @Донев има 11 саати да ги наведе осомничените, ако не ќе стапиме во повикување на неговата мајка.

Човекот се суди по идеалите кои ги застапува, не по своето потекло, затоа живееме у (квази) демократија. Ја сум Скопјанец без Скопска крв.

И @Донев има 11 саати да ги наведе осомничените, ако не ќе стапиме во повикување на неговата мајка.
Шо идеали имите па "вие" скопијајне? :icon_lol: Малце не ти го сфаќум хејто спрема Валандово, ама ајде простано теј чим оддамна не си дојдел тука..на чист ваздух малце...

Ако ти се исти ќе ти признаам, ако пак нема да ти верувам. :D[DOUBLEPOST=1401579320][/DOUBLEPOST]
Историјата вике оти и ти си од тука, хуехуехуехуе.

Ај сеа logout и на спиење

44.jpg

Шо идеали имите па "вие" скопијајне? :icon_lol: Малце не ти го сфаќум хејто спрема Валандово, ама ајде простано теј чим оддамна не си дојдел тука..на чист ваздух малце...
Не е хејт, реалност е :D

Ај сеа logout и на спиење

:D

Moj кикс најискрено, требаше ракавиците да ти ги побарам. Ама ајде, иако уште не ти верувам, браво за идејата. (y)[DOUBLEPOST=1401579880][/DOUBLEPOST]
Не е хејт, реалност е :D
Пак не ми одговори шо значе да си Скопијанац, а шо да си уд наште? :cautious: Мојш и ПП, да не ги замариме друјсте тука. :P

Како тргнавте уште малку ќе го отворите прашањето: Што е прво - кокошката или јајцето?

Баш ме интересира какво сценарио ќе настане ако Чемпионс го сретне некаде голманот

Баш ме интересира какво сценарио ќе настане ако Чемпионс го сретне некаде голманот
E да. Го најдеме одговоро. Голмано е твој брат, дресо му е од тебе, а патките са негави?[DOUBLEPOST=1401583167][/DOUBLEPOST]Иначе го знам веќе официјално кој е голманот и 100% сум сигурен оти не е Дани. Дури најверојатно не се ни познават. :)

Последно уредено:
E да. Го најдеме одговоро. Голмано е твој брат, дресо му е од тебе, а патките са негави?[DOUBLEPOST=1401583167][/DOUBLEPOST]Иначе го знам веќе официјално кој е голманот и 100% сум сигурен оти не е Дани. Дури најверојатно не се ни познават. :)

Што ќе му речеш, кај си бе педерче ?

Дресот е мој, патиките се мои... не се ни познаваме.
Ама страшно ми се погоди моментот да се поиграм малку со тебе :D

Што ќе му речеш, кај си бе педерче ?

Дресот е мој, патиките се мои... не се ни познаваме.
Ама страшно ми се погоди моментот да се поиграм малку со тебе :D
Јас ти кажав оти не ти верувам и оти никако не си ти според мене, така да не ме заеба во никој случај. :D

Иначе кои играчи ги поврзуваат со Бамбер за трансфер периодот? :)

Ми пуштија милион за да не ги кажам :cenzura:
Иначе кои играчи ги поврзуваат со Бамбер за трансфер периодот? :)
Бамбер не се ко Јунајтед, да се збори за играчот со месеци и на крај да не дојде. Они одма купуваат се што ќе посакаат и нема време за шпекулации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom