Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.879
- Поени од реакции
- 60.529
Си барам геј френд за у шопинг!!!
Ете го погоре... влакна брои
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си барам геј френд за у шопинг!!!
Ако ти се исти ќе ти признаам, ако пак нема да ти верувам.Треба и патиките да ги сликам ?![]()
Историјата вике оти и ти си од тука, хуехуехуехуе.Не си од мало градче, од село си.
Човекот се суди по идеалите кои ги застапува, не по своето потекло, затоа живееме у (квази) демократија. Ја сум Скопјанец без Скопска крв.Историјата вике оти и ти си од тука, хуехуехуехуе.
Шо идеали имите па "вие" скопијајне?Човекот се суди по идеалите кои ги застапува, не по своето потекло, затоа живееме у (квази) демократија. Ја сум Скопјанец без Скопска крв.
И @Донев има 11 саати да ги наведе осомничените, ако не ќе стапиме во повикување на неговата мајка.
Ако ти се исти ќе ти признаам, ако пак нема да ти верувам.[DOUBLEPOST=1401579320][/DOUBLEPOST]
Историјата вике оти и ти си од тука, хуехуехуехуе.
Не е хејт, реалност еШо идеали имите па "вие" скопијајне?Малце не ти го сфаќум хејто спрема Валандово, ама ајде простано теј чим оддамна не си дојдел тука..на чист ваздух малце...
Пак не ми одговори шо значе да си Скопијанац, а шо да си уд наште?Не е хејт, реалност е![]()
E да. Го најдеме одговоро. Голмано е твој брат, дресо му е од тебе, а патките са негави?[DOUBLEPOST=1401583167][/DOUBLEPOST]Иначе го знам веќе официјално кој е голманот и 100% сум сигурен оти не е Дани. Дури најверојатно не се ни познават.Баш ме интересира какво сценарио ќе настане ако Чемпионс го сретне некаде голманот
E да. Го најдеме одговоро. Голмано е твој брат, дресо му е од тебе, а патките са негави?[DOUBLEPOST=1401583167][/DOUBLEPOST]Иначе го знам веќе официјално кој е голманот и 100% сум сигурен оти не е Дани. Дури најверојатно не се ни познават.![]()
Јас ти кажав оти не ти верувам и оти никако не си ти според мене, така да не ме заеба во никој случај.Што ќе му речеш, кај си бе педерче ?
Дресот е мој, патиките се мои... не се ни познаваме.
Ама страшно ми се погоди моментот да се поиграм малку со тебе![]()
Чекаме.Ако не се кажат самите, јас ќе ги кажам утре во 12.
Ми пуштија милион за да не ги кажамЧекаме.
Бамбер не се ко Јунајтед, да се збори за играчот со месеци и на крај да не дојде. Они одма купуваат се што ќе посакаат и нема време за шпекулации.Иначе кои играчи ги поврзуваат со Бамбер за трансфер периодот?![]()