H
HoT IcE
Гостин
Доказ за взаемно поштовање и љубав спрема клуб! Права љубав спрема фудбал и клуб не познава границе, не познава географско одредише и Европску унију! Bamber Bridge worldwide! ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Све е во план, све е во план, не се секирај, ќе има маички, а и ќе се сликамеНајозбилно, ајде да се собереме во Скопје, ќе испечатиме вакви мајци со Бамбер, и ќе се сликаме, по некое пивце успат. Чисто да видат колку сме сериозни и да им возвратиме со гест.
Све е во план, све е во план, не се секирај, ќе има маички, а и ќе се сликаме![]()
Рики... сега ти во знак на благодарност може по едно маче да им подариш
Нашата страна моментално се бави со некои поадминистративни работи, па за тоа засега малце заостануваме. У иднина ќе ја ускладиме работатаШернете ја објавата со тоа магнетите на мак фан клубот бе.
Нашата страна моментално се бави со некои поадминистративни работи, па за тоа засега малце заостануваме. У иднина ќе ја ускладиме работата![]()
Нашата страна моментално се бави со некои поадминистративни работи, па за тоа засега малце заостануваме. У иднина ќе ја ускладиме работата![]()
Да ме фати, затоа не објавувам. Ја више стигнав у Англија, сеа ќе поставам слика на инстаграм #ladich #ingland #vezaebavsiteРики бе имигрант,спремаш документите па и еден шер ти е тешко да стиснеш.![]()