Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Доказ за взаемно поштовање и љубав спрема клуб! Права љубав спрема фудбал и клуб не познава границе, не познава географско одредише и Европску унију! Bamber Bridge worldwide! ♥

Супер оди досега, ајде дај боже да има некој шанса да оди да ги гледам и да сподели искуство во иднина :D xaxa

Од кога ја ставија сликата со магнетите бројот на фанови расте во секоја минута. Еве веќе пола саат правам рефреш на секои две-три минути и бројката расте. WOW! :eek:

Најозбилно, ајде да се собереме во Скопје, ќе испечатиме вакви мајци со Бамбер, и ќе се сликаме, по некое пивце успат. Чисто да видат колку сме сериозни и да им возвратиме со гест.

Најозбилно, ајде да се собереме во Скопје, ќе испечатиме вакви мајци со Бамбер, и ќе се сликаме, по некое пивце успат. Чисто да видат колку сме сериозни и да им возвратиме со гест.
Све е во план, све е во план, не се секирај, ќе има маички, а и ќе се сликаме :)

Све е во план, све е во план, не се секирај, ќе има маички, а и ќе се сликаме :)

Рики... сега ти во знак на благодарност може по едно маче да им подариш

Шернете ја објавата со тоа магнетите на мак фан клубот бе.

Шернете ја објавата со тоа магнетите на мак фан клубот бе.
Нашата страна моментално се бави со некои поадминистративни работи, па за тоа засега малце заостануваме. У иднина ќе ја ускладиме работата :)

Бамберси....Еве ви мало документарче кое мора да го погледнете за поблиску запознавање со клубот.Јас дури ви пишам го гледам па одма да го споделам.
Bamber Bridge Documentary

Нашата страна моментално се бави со некои поадминистративни работи, па за тоа засега малце заостануваме. У иднина ќе ја ускладиме работата :)

Не кубурите со персонал бе, додека средувате побитни работи нека има еден шо ќе биде задолжен исклучиво на објави, привремено.
Ова чисто као предлог.

Постави го видеото на фан страната на facebook

Рики бе имигрант,спремаш документите па и еден шер ти е тешко да стиснеш.:icon_mrgr::icon_mrgr:

Рики бе имигрант,спремаш документите па и еден шер ти е тешко да стиснеш.:icon_mrgr::icon_mrgr:
Да ме фати, затоа не објавувам. Ја више стигнав у Англија, сеа ќе поставам слика на инстаграм #ladich #ingland #vezaebavsite

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom