Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа, одлична утакмица со Хамбургер. Првите 25мин Хамбруг не беше толку слаб, напротив, но од ко го примија голот се знаеше како ќе завршит. Иначе со Интер нема да биде лесно ама се виде денес мотивиран Баерн како може да игра, посебно дома се страшни.

Честито пораз вас.:)

па да се направи рибери тој е најповеќе заслужен за последниот гол ама многу касно ни текна вака да играме али ако следни се Интер :wink:

Ова денес се вика........

П.С

И Рибери е ептен ТАПА..... :pos2:

(дриблингот денес до гол аут линија,и голот што го постигна му вредат за 5 утакмици сезонава!)

ај бе и ти не ме нервирај арно сум расположен :D и да знаете дека сте гомца оти не идете Велес за реваншот со Интер :star:

Да доеме двајца... без тројца? Ќе частите ноќевање или такси назад? :Р

И не се праите дека не сте го виделе!!

Кикс ала Ноер!

^ Не бе брат, секој го гледа тоа што сака да го види.
Не сакав вчера да замарам, пошто така некои го доживуваат тоа, но вчера Крафт беше повторно феноменален на голот. И никој не се најде ни два збора да пиши за тоа. А кога минатата згреши за голот, 10 страни се напишаа околу тоа.

^ Не бе брат, секој го гледа тоа што сака да го види.
Не сакав вчера да замарам, пошто така некои го доживуваат тоа, но вчера Крафт беше повторно феноменален на голот. И никој не се најде ни два збора да пиши за тоа. А кога минатата згреши за голот, 10 страни се напишаа околу тоа.

Ноеров знае да извади топка како што 10 голмани не би успеале да ја спасат,и тоа е факт.

Ама затоа и знае да напраи таков кикс кој ќе го зборат у наредните 10 утакмици!

Од друга страна барем засега Крафт е константен,што за голман е клучно,брани одлично,со притисокот се носи како тој и да не постои,такада детето до сега е токму тоа што ни треба.

Киксот против Хановер беше само последица на комплетната анемичност на екипата на таа утакмицата,на тоа мртвило кои го прикажаа.Мислам дека Крафт повеќе гледаше како да дојде до противничкиот гол,екипата да се врати во игра,и тоа резултираше и со тој глуп примен гол.Во нормални услови тоа не би му се случило по мене....

article-0-08E59D7E000005DC-869_468x329.jpg

абе голман е кој и да е нарамно некад ке напраи некои киксови на Кан колку кикса му памтам па никому ништо башка Ноер се одолжи за киксот со асистенција за 2 гол

Јас не сакам Ноер да дојде у Баерн. Подобро нека се остане со Крафт или нека земат некој скапан ама Ноер у Баерн НЕ!!! (многу ме потсетува на еден бивш) :pos:

Трето место не ви бега годинава. Хановер и Мајнц изгубија, за жал Леверкузен тепа...каква глупа грешка само од Мајнц во 82. минута што заврши со гол, иначе чисто нерешено ќе беше што ќе ви одговараше повеќе но тоа е.

И шо ако е навијач на Шалке, ама за 5 милиони евра по сезона дури и во Милан би играл, би се жртвувал на секој натпревар. Ама со Баерн ќе попуштам, така да Крафт со Шалке ќе ни брани, Нојер со сите други тимови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom