Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];4152100 напиша:
И шо ако е навијач на Шалке, ама за 5 милиони евра по сезона дури и во Милан би играл, би се жртвувал на секој натпревар. Ама со Баерн ќе попуштам, така да Крафт со Шалке ќе ни брани, Нојер со сите други тимови.

Ако дојди Ноер, Крафт си оди.

Боби[Мкд];4152111 напиша:
И шо сеа? Треба да се чуствувам виновен? :pos::pos:

Не бе, како сакаш чувствувај се, само дека викаш Крафт да биде резерва, ти кажав дека ќе си оди.

Абе луксуз е за Ноер да правиме муабет во даденава ситуација кога ни гори под нозе многу повеќе на други позиции...

Абе луксуз е за Ноер да правиме муабет во даденава ситуација кога ни гори под нозе многу повеќе на други позиции...

Токму така!

Денес е храброст да стоиш меѓу стативите на Алианц со оваа непредвидлива одбрана!

Иначе спремајте се за вакво нешто у Вторник!!!!!

Не е луксуз,пуни сме ко брод,треба само да посакаат и да излезат со топ понуда на лето и нема кај да бега.Не само Ноер и други дефанзивци и се што ни е потребно,се што треба е одврзување на кесето кое почна и да истекува од него.

АААААААААААА :je:
... Daniel van Buyten won 71 percent of his tackles against his former club, the best rating of any Munich man.

И после олку промени во задниот ред на последниве неколку натпревари, со кои двајца одпозади ќе излеземе против Интер?

За нас клучен играч може да биде Луиз Густаво повторно!

На првата утакмица го пикна во шише Снајдер,верен негов пратилац!

Ван Гаал веројатно ќе сака да оди со што поголем процент на посед на топката,да не речам целосна доминација.Можно е да оди со составот од саботата.

Луиз Густаво и Ван Бајтен во централната дефанзива,иако по мене мислам дека Густаво треба во средина со Швајни,а позади Брено и Ван Бајтен.Брено е многу подобар скокач и со Ван Бајтен ќе можат да ги контролираат воздушните дуели.И се надевам искрено дека Ван Бајтен ќе даде се од себе.Во саботата делуваше смирено и искусно.Тоа ни треба сега!

Ќе биде потребен максимален напор,концентрација 200%,и огромна желба за која не се сомневам,баш како во саботата.Со овие пред услови,Робери дефинитивно ќе ни приреди уште еден фестивал на Алианц.

П.С.

Обрнете внимание повторно на малиот со лузната!

1551529503-bayern-tore.9.jpg

Поред мене оваа формација би била најдобра против Интер:

..........................Крафт.................................
..Лам.......Брено.....вБајтен........Прањиќ........
.............Швајни............Густаво....................
...Роббен....................................Рибери........
..................Миллер......................................
...............................Гомез...........................

Поред мене оваа формација би била најдобра против Интер:

..........................Крафт.................................
..Лам.......Брено.....вБајтен........Прањиќ........
.............Швајни............Густаво....................
...Роббен....................................Рибери........
..................Миллер......................................
...............................Гомез...........................

Според мене, прво полувреме да им ја скриеме топката, и Милер, Робен и Рибери на контри да ги ебаат со прецизни топки од Швајни и Крос.

-Kraft-
-Lahm-Breno-Buyten-Pranjic-
-Gustavo-Schweini-Kroos-
-Robben-Muller-Ribery-​

И било која формација само Гомез да не игра.

Боби[Мкд];4153278 напиша:
Според мене, прво полувреме да им ја скриеме топката, и Милер, Робен и Рибери на контри да ги ебаат со прецизни топки од Швајни и Крос.

-Kraft-
-Lahm-Breno-Buyten-Pranjic-
-Gustavo-Schweini-Kroos-
-Robben-Muller-Ribery-​

И било која формација само Гомез да не игра.

Не само што ќе игра туку имам и чувство дека пак ќе им брцне гол.

И после олку промени во задниот ред на последниве неколку натпревари, со кои двајца одпозади ќе излеземе против Интер?

Бекенбауер и Хенес? :toe:

Инаку официјално „Кај Злате“ од 20:20 кој е за собир нека повели.

Јас најверојатно ќе киднам од работа и ќе дојдам и за прво полувреме.

:party2: :olee: :3: :olee: :party2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom