Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе со кој умммм ве пишувам незнам ни јас... Реков Дортмунд нерешено и ајде че тепа овие тиквариве!!! Или беше местена оти не видов јас денеска ливче без Баер, или па сте стварно за нигде.

Резултат: - 6890 ден.

Абе тикварите изгубија ама си ја згрешил темата ти. За Баер колку што знам нема тема на форумов.

Со вакви мувла екипи кои ни одземаат бодови се докажува колку Фросина беше цело време во право...до кај стасавме...Прањич и Отл да ни ја водат играта на средина а Швајни да лута со позициите..и пак ќе кажам...го нема Робен,нема голови,нема игра!!

Oтл и Прањиќ на клупа, Швајни да си се врати на старата позиција од лани, Тимо да си игра својта природна позиција, а не да експериментира ВГ со него во одбрана, Брено во прв тим да се врати барем е дупло побрз од Бадштубер и Тимошчук. Милер позади Гомез. Најдобро ќе биде вака , ама Ван Гал си прави експерименти и си игра со живците на навивачите.

Ах што сакам да се врати Бекенбауер претседател и Хитцфелд тренер да дојде место БГ.

Пусти желби мои.

Oтл и Прањиќ на клупа, Швајни да си се врати на старата позиција од лани, Тимо да си игра својта природна позиција, а не да експериментира ВГ со него во одбрана, Брено во прв тим да се врати барем е дупло побрз од Бадштубер и Тимошчук. Милер позади Гомез. Најдобро ќе биде вака , ама Ван Гал си прави експерименти и си игра со живците на навивачите.

Дефинитивно најдоброто што може да се извади од моменталниов состав. Но оди кажи му на вГаал.

Ич не сум задоволна од Баерн! Не е ама баш никакво оправдување дека поради отсуството на Робен сме вакви ко што сме. Клуб како Баерн НЕ СМЕЕ да се потпира исклучиво на неговите индивидуални квалитети...особено не кога игра против Келн!!! Ејјј Келн ни направи пресврт по два гола негатива :nesvest:
И сеуште стојам на ставот дека Демикелис МОРАШЕ да остане, Бадштубер дека нема квалитет и дека треба да седи на клупа или да скрши глава негде, а да се купеше некој салам централен за да му прави друштво на Демикелис.Воедно, да се појачаше офанзивниот дел затоа што Милер не е сјаен, другите ги нема па така остануваме само со Гомез кој, разбирливо, не може нон-стоп да дава голови. И да, неколку други фудбалери да си се вратат на позициите на кои треба секогаш да играат.

...да се појачаше офанзивниот дел затоа што Милер не е сјаен...

Милер е моментално далеку најдобар играч во Баерн, ако не и во Бундеслигата. Има само 21 година и потенцијал да стане еден од најдобрите фудбалери во историјата на Баерн.

Ич не сум задоволна од Баерн! Не е ама баш никакво оправдување дека поради отсуството на Робен сме вакви ко што сме. Клуб како Баерн НЕ СМЕЕ да се потпира исклучиво на неговите индивидуални квалитети...особено не кога игра против Келн!!! 1.Ејјј Келн ни направи пресврт по два гола негатива :nesvest:
И сеуште стојам на ставот дека Демикелис МОРАШЕ да остане, 2.Бадштубер дека нема квалитет и дека треба да седи на клупа или да скрши глава негде, а да се купеше некој салам централен за да му прави друштво на Демикелис.Воедно, да се појачаше офанзивниот дел затоа што 3.Милер не е сјаен, другите ги нема па така остануваме само со Гомез кој, разбирливо, не може нон-стоп да дава голови. И да, неколку други фудбалери да си се вратат на позициите на кои треба секогаш да играат.

1.така е Келн еј 3 гола ни даде тимот кој пред ова коло имаше најмалце голови дадено во бундеслигата
2.Добар си е Бадштубер само му треба добар партнер во одбраната а не Тимо кој искача од позиција мисли ДМЦ игра и го остава Бадштубер сам да покрива
3.Милер е најконстантниот играч на Баерн оваа година а има само 21 година ѕвер е малиот оваа година многу ги подобри и пасовите а и башка најдобро игра кога е позади Гомез а не крило.

Незнам што е работата.Ама оваа сезона во Бундес немаше една утакмица да ја играат со жар.Толку се без мотивација,без желба тоа е чудо нешто.Донекаде ги разбирам,само ме плаши тоа да не им се пренесе во ЛШ.

И во групите не беа сјајни со играта ама беа сјајни со резултат рекорден до сеа.Ама играа со желба,до последна минута и ги вртеа утакмиците.Денес при крајот не ни напаѓаа више.

Бундесов нека држат до 3то место,а ЛШ сосема друга приказна очекувам.

И да не се лажеме без Рибери а особено без Робен нема забава.СОСЕМА друга екипа.Ова што го праи Ван Гал со составот е експеримент буквално.Луис Густаво нема Л со лев бек.Тимошчук нема Ц со централен во одредени делови од утакмицата.Брено за Бадштубер е Малдини.Швајни е пола добар на позицијата на 10ка.

Сите овие експерименти скапо не коштаа во Бундес.

Во ЛШ со Рибери и Робен,со Милер полушпиц и Швајни командос на позиција 6 ќе биде сосема друга приказна по мене.

Иначе Бундесов пуштете го низ шоља.До 3то само да се држиме или 2ро идеално и топ ќе биде.И наравно купчето си го зиаме.

Сепак за мене главната утакмица доаѓа на 23ти.Ја добиеме ли таа(во смисла на поволен резултат),и со елиминација на Интер од сезонава сум задоволен(релативно)

п.с.

И Дортмунд да ги опнеме на Алианц чисто да си знаат кој е кој.А титулата нека им е со среќа!

Утакмиците со Келн ми се традиционално МНОГУ сомнителни вака успат кажано.

Најмалце ми е дека ги правдам,али многу е сумњиво,баш ги пратам последниве неколку сезони,еве баш ќе видиме наредна утакмица дали ќе се покаже тоа што мислам.

Пошто да бидеме и малце реални.2:0 водеа!!! Гомез имаше празен гол за 3:0,издрибла све и така млако шутна.

И од таа ситуација,ај знаејќи како Баерн игра сезонава во Бундес до 2:2 можев да прифатам.Ама победа и целосен пресврт,и таква летаргија од нивна страна,на граница со реалноста!

1.така е Келн еј 3 гола ни даде тимот кој пред ова коло имаше најмалце голови дадено во бундеслигата
2.Добар си е Бадштубер само му треба добар партнер во одбраната а не Тимо кој искача од позиција мисли ДМЦ игра и го остава Бадштубер сам да покрива
3.Милер е најконстантниот играч на Баерн оваа година а има само 21 година ѕвер е малиот оваа година многу ги подобри и пасовите а и башка најдобро игра кога е позади Гомез а не крило.

Не е добар! Премногу статичен е, здрвен, скаменет некако и не знае секоја цитуација добро да ја процени. Всушност, претходно со Брено нели играа заедно ко тандем? Брено е добар и надежен, но Бадштубер и тогаш се вртеше ко мува без глава.
А за Милер...конкретно мислев на тоа дека во однос на формата од лани, оваа сезона е послаб. Конкретно на тоа се однесуваше. Не е камен ко некои други, но не е брилијантен. Впрочем , ќе се увериш кога ќе налетаме на силна екипа :(

--- надополнето ---

Време е и Ван Гал да си оди !!! :toe:

Не би рекла. Реално, Ван Гал е меѓу најдобрите стручњаци но има премногу голем инает кој многу не' кошта сезонава. Јас сакам да летне ко партал но не сега затоа што, да бидеме објективни, во моментов нема добар тренер кој би можел да дојде во Баерн. Сите се ангажирани.

Вие како сакате,ама јас сум убеден дека е наместена(колку ми е криво што го кажувам зборот наместена поготово кога се работи за Баерн) Убаво анализираше Ченто,со Келн си го имаат на ти го дај ми го.После утакмицава дојдов до заклучок дека дигнаа раце од Бундес што ми е многу криво. ЛШ сепак ќе биде друга приказна и друга игра(ако конечно го врати Швајни на 6-ка :pop:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom