Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
вбајтен ќе си оди????? Значи имало фудбалски бог кој ги слушнал моиве молитви.

Богами, за овој превисока е таа цена. Стварно бе, кој би сакал да купи/добија без пари/добија со доплата плус, вакво нешто?

belgianbull.jpg

Збогум Мартин Демикелис...:(
Збогум и Ван Бајтен? :(
Умри Ван Гал,копиле едно ебано!!!

Збогум Мартин Демикелис...:(
Збогум и Ван Бајтен? :(
Умри Ван Гал,копиле едно ебано!!!

Стварно бе! Имаш право.

Па сите знаат дека Ван Гал е крив што овие се сакати двајцава.Он намерно им става во водата на тренинг супстанци,и овие коа ќе искочат на терен играат како ретардирани.

Слушнав дека некој го открил Ван Гал и дека ќе го бркаат сега.А Хенес после ќе ги врати и Демикелис и Ван Бајтен!

Не жалете фанови на Баерн,ќе се вратат нашите најголеми ѕвезди!!!!!!

Богами, за овој превисока е таа цена. Стварно бе, кој би сакал да купи/добија без пари/добија со доплата плус, вакво нешто?

belgianbull.jpg

Леле ЕПИК :pos2:

Инаку на економски меѓу првите работи што те учат е дека „Ако нешто звучи премногу добро да е вистина - тогаш не е“. Значи да се разбереме премногу добро звучи и од Мичо и од Даниела во ист ден да се отарасиме. Нема шанси некој да се заебе ова дрво белгиско да го земе.

Боби[Мкд];3977147 напиша:
Не ме заебавајте сеа. Не ми е од гугл транслејт, од еден хрватски фудбалски сајт прочитав прее на факултет, заборајв и како се викаше.:)

Овај Дарко сите финти ми ги открива. :nesum:

Боби брат не те заебаам тогаш Никола убаво вика. Хрвативе изглеа штедат, јбг рецесија е, го отпуштиле преведувачот и користат гугл транслејт :icon_lol:

Now we are talking, кога шиткаат двајца значи еден мора да купат. Хајтинга изјави дека сака да игра за Баерн, не би бил лошо решение.

Чек и ја да ги пробам новиве спојлери.

RIP Poison lady :D

Епа ај еве иде Нова Година да си кажам и јас желбите.

Драг Дедо Мраз,

цела година бевме примерни и добри навивачи, се дружевме, пиевме пиво, учевме и недоучивме навивачки песни, не мањачевме никого, не кршевме излози, не палевме факели, не се тепавме и не хулиганчевме. Едино пукнавме една кригла во Ајриш кога Робен го даде голот на волеј против Манчестер ама и таа си ја плативме (лажам ама не му кажувајте на Дедо Мраз, сенилен е како и сите 190годишњаци и не се сеќава дали сме платиле :icon_lol:).

Затоа сега сметаме дека имаме право на неколку желби.

1) вБајтен да си оди - не не интересира како. Само нека си оди. Вчера по можност.
2) вБомел да си оди - пред да го стаса нивото на феил на вБајтен
3) Браафхајд да си оди - уствари сеедно не сум ни сигурен дали уште е тука.
4) Да дојде еден асален централен дефанзивец - бирај ти Дедо Мраз.
5) Да дојде асален лев бек - пак по твој избор.
6) Да дојде добар играч за дефанзивна средина - Густаво, Видал, Монтоливо, Треш... кој било би бил ок.

Дедо Мраз не мора се мачиш да ги спакуваш, нема потреба ни за машнички црвени, само плати им билет за Минхен и ок е.

И за да не ти е досадно летоска може да го испратиш и Клосе и да донесеш некој млад напаѓач и Шаќири или Марин да ги пратиш накај Минхен. И Ноер секако... И може и Хумелс ако ништо не напраиме зимава со дефанзивци. Скромни сме ние Дедо Мраз.

После сите срања и инфаркти кои како навивачи на Баерн ги имаме преживеано во последниве 10тина години мислам дека заслужуваме неколку подароци!

Благодариме однапред Дедо Мраз
Искрено твои,
Навивачи на Баерн
:party1: :3: :party2: :pehar: :kez: :lud: :pipi:

Иначе ПРИЈАТНО за Демикелис.Фала за све и нека ужива!

Ван Бајтен за 0 денари пробале да го даат у Хамбург ама многу барал,такада и тој ќе си иде.

Што значи ДЕКА ЌЕ КУПИМЕ ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ (фала богу!)

Вистинска нула. Без финти и скриени трошоци.

Инаку јас сум за Хеитинга да дојде во Баерн, пошо нема некој посаламен на пазарот, а е достапен за во ЛШ.

Епа ај еве иде Нова Година да си кажам и јас желбите.

Драг Дедо Мраз,

цела година бевме примерни и добри навивачи, се дружевме, пиевме пиво, учевме и недоучивме навивачки песни, не мањачевме никого, не кршевме излози, не палевме факели, не се тепавме и не хулиганчевме. Едино пукнавме една кригла во Ајриш кога Робен го даде голот на волеј против Манчестер ама и таа си ја плативме (лажам ама не му кажувајте на Дедо Мраз, сенилен е како и сите 190годишњаци и не се сеќава дали сме платиле :icon_lol:).

Затоа сега сметаме дека имаме право на неколку желби.

1) вБајтен да си оди - не не интересира како. Само нека си оди. Вчера по можност.
2) вБомел да си оди - пред да го стаса нивото на феил на вБајтен
3) Браафхајд да си оди - уствари сеедно не сум ни сигурен дали уште е тука.
4) Да дојде еден асален централен дефанзивец - бирај ти Дедо Мраз.
5) Да дојде асален лев бек - пак по твој избор.
6) Да дојде добар играч за дефанзивна средина - Густаво, Видал, Монтоливо, Треш... кој било би бил ок.

Дедо Мраз не мора се мачиш да ги спакуваш, нема потреба ни за машнички црвени, само плати им билет за Минхен и ок е.

И за да не ти е досадно летоска може да го испратиш и Клосе и да донесеш некој млад напаѓач и Шаќири или Марин да ги пратиш накај Минхен. И Ноер секако... И може и Хумелс ако ништо не напраиме зимава со дефанзивци. Скромни сме ние Дедо Мраз.

После сите срања и инфаркти кои како навивачи на Баерн ги имаме преживеано во последниве 10тина години мислам дека заслужуваме неколку подароци!

Благодариме однапред Дедо Мраз
Искрено твои,
Навивачи на Баерн
:party1: :3: :party2: :pehar: :kez: :lud: :pipi:

Ќе се придружам кон желбите,и ги подржувам 100%

Благодарение до Демикелис за 7и пол годишната лојалност и верност кон Баерн Минхен. Знам у последните година и пол беше тапа али ипак има доста направено за Баерн, заедно со Лусио беа едни од најдобрите одбрандбени тандеми.

ПС. Ван Бајтен треба да платиме на некоја екипа за до го земе , а не тие на нас.

Аааааа имам чувство дека ќе се иде квалитетно на шопинг за празнициве...

Хммм... затишје пред бура или се спремаат изговорите деновиве..?

Нерлингер на 31ви Јануари „Се обидовме но зимскиот пазар е навистина тежок. Не најдовме ниеден играч кој би бил реално засилување“ :jaj: Премногу тихо ми е некако после ова со Беинс... не мора ништо да значи може мирно работат позади затворени врати но сепак почиња мен језа да ме фаќа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom