Н
'Никола'
Гостин
вбајтен ќе си оди????? Значи имало фудбалски бог кој ги слушнал моиве молитви.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Збогум Мартин Демикелис...
Збогум и Ван Бајтен?
Умри Ван Гал,копиле едно ебано!!!
Богами, за овој превисока е таа цена. Стварно бе, кој би сакал да купи/добија без пари/добија со доплата плус, вакво нешто?
![]()
Боби[Мкд];3977147 напиша:Не ме заебавајте сеа. Не ми е од гугл транслејт, од еден хрватски фудбалски сајт прочитав прее на факултет, заборајв и како се викаше.
Овај Дарко сите финти ми ги открива. :nesum:
Иначе ПРИЈАТНО за Демикелис.Фала за све и нека ужива!
Ван Бајтен за 0 денари пробале да го даат у Хамбург ама многу барал,такада и тој ќе си иде.
Што значи ДЕКА ЌЕ КУПИМЕ ЦЕНТРАЛЕН ДЕФАНЗИВЕЦ (фала богу!)
Епа ај еве иде Нова Година да си кажам и јас желбите.
Драг Дедо Мраз,
цела година бевме примерни и добри навивачи, се дружевме, пиевме пиво, учевме и недоучивме навивачки песни, не мањачевме никого, не кршевме излози, не палевме факели, не се тепавме и не хулиганчевме. Едино пукнавме една кригла во Ајриш кога Робен го даде голот на волеј против Манчестер ама и таа си ја плативме (лажам ама не му кажувајте на Дедо Мраз, сенилен е како и сите 190годишњаци и не се сеќава дали сме платиле).
Затоа сега сметаме дека имаме право на неколку желби.
1) вБајтен да си оди - не не интересира како. Само нека си оди. Вчера по можност.
2) вБомел да си оди - пред да го стаса нивото на феил на вБајтен
3) Браафхајд да си оди - уствари сеедно не сум ни сигурен дали уште е тука.
4) Да дојде еден асален централен дефанзивец - бирај ти Дедо Мраз.
5) Да дојде асален лев бек - пак по твој избор.
6) Да дојде добар играч за дефанзивна средина - Густаво, Видал, Монтоливо, Треш... кој било би бил ок.
Дедо Мраз не мора се мачиш да ги спакуваш, нема потреба ни за машнички црвени, само плати им билет за Минхен и ок е.
И за да не ти е досадно летоска може да го испратиш и Клосе и да донесеш некој млад напаѓач и Шаќири или Марин да ги пратиш накај Минхен. И Ноер секако... И може и Хумелс ако ништо не напраиме зимава со дефанзивци. Скромни сме ние Дедо Мраз.
После сите срања и инфаркти кои како навивачи на Баерн ги имаме преживеано во последниве 10тина години мислам дека заслужуваме неколку подароци!
Благодариме однапред Дедо Мраз
Искрено твои,
Навивачи на Баерн
:party1: :3: :party2: :pehar: :kez: :lud:![]()
Ќе се придружам кон желбите,и ги подржувам 100%