Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
schweini-farbe-11759458-quer,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

Браво МАЈСТОРЕ, секоја чест.

MEV10048.jpg

mourinho.jpg

Поважно од победата ми е ова искрено. Сега ќе има мир во тимот зш сите битни играчи се веќе долгорочно врзани. Швајни и Лам се наши деца и нема мрдање од Минхен додека не го донесат трофејот од ЛШ!

--- надополнето ---

Повелете сега и на официјалната страна: http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2010/27101.php :tv:

bravo schweini osnovata e tuka sega samo da se dogradi timot na slabite mesta . inace na tribinite navivacite na bayern istaknaa baner deka ne sakaat Neuer da dojde vo bayern

bravo schweini osnovata e tuka sega samo da se dogradi timot na slabite mesta . inace na tribinite navivacite na bayern istaknaa baner deka ne sakaat Neuer da dojde vo bayern

Освен тоа што не сакаат, сакаат Крафт да биде прв голман в година. Абе што кажувам јас цело време.:)

Да да и пееа „Ноер гомнару бла бла“... Мада мислам дека ако потпише после првите 2-3 паради ќе го засакаат сите магично. Ајде нека биде да го видиме Крафт уште бар 10тина натпревари али го има „Ренсинг-ефектот“ контра себе Крафт. Еднаш така се заебавме...

Иако не разбирам германски на крај сватив што сака да каже Швајни,ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ДОГОВОРОТ ДО 2016:vozbud::vozbud::vozbud:

Тоа за транспарентот со Ноер и не ми се свиѓаше баш :(

Бастијан за продолжувањето на договорот на интервју на Скај: „Мислам дека со овој тренер сме на добар пат... Освен тоа за мене би било далеку поубаво да ја освојам ЛШ со Баерн отколку со Реал“

:cuc::cuc:
:cuc::cuc::cuc::cuc:
:cuc::cuc::cuc:

А и мислам дека со ова се потврдува дека сме имале конкуренција за неговиот потпис :baeh::bip: :helou:

I’ve extended my contract for you,” Schweinsteiger declared to the fans.

Како да не го сакаш после.

На сите ви останаа омилените играчи...на некој Милер, на некој Швајнштајгер,на некој Лам,оние кои го сакаат Гомез се радуваат што и тој доби шанса за да се докаже...само мојот заминува деновиве...:(:pred:

На сите ви останаа омилените играчи...на некој Милер, на некој Швајнштајгер,на некој Лам,оние кои го сакаат Гомез се радуваат што и тој доби шанса за да се докаже...само мојот заминува деновиве...:(:pred:

Нема омилени неомилени.Многу ти е лоша перцепцијата.Има добри и лоши играчи кога е во прашање Баерн.

Швајни да не го продолжеше договорот јас ќе продолжев да навивам за Баерн,како и сите ние мислам,и ќе му посакав се најдобро.

Мене Оливер Кан ми беше омилен,ако више така мора,али човекот не игра више,а ја пак сум за Баерн со истиот интензитет.И не значи дека пошто Кан не игра више,дека треба да фрлам дрва и камења по Бут на пример,туку ако е добар(а одличен е) тогаш максимално го подржувам.

За твојов додека беше добар никој ништо немаше против.Но со ова ниво на квалитет во играта кое го прикажува,заедно со другарму Ван Дебилис,редно и достинствено е да си отидат!

Tooo Shvajni majstoreee.... :drk::drk:

Ribery prodolzi, Svajni i Lam isto, nemat labavo so najdobriot tim. :vozbud:

Ajde uste Robben neka se vrati, dosta go chuva sincheto na tribini i gazime...

Da se sredi odbranata, Kroos i Ribery uste malce da se vratat vo forma i London here we come. :vozbud:

Добро де овие Дормунд планират ли некогаш да кикснат?
Или пак све живо сакат да тепат у Бундес?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom