Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.568
- Поени од реакции
- 26.722
Шалке ќе му нуди повеќе од дупла плата на Ноер за остане. Сега зема ~2 милиони по сезона, ќе му нудат ~5. Можеме многу подобро од тоа сигурен сум, сепак правиме муабет за еден од 5 најдоби голмани во моментов а и мислам Шалке ќе се заебат, сега видоа пари од Лш и одма да ги плеснат... а догодина што, да не се лажеме, нема да видат ни „Л“ од Лига на Шампиони? А платата негова ќе остане 5 милиончиња. Мислам дека мора поенергично околу Ноер да се потрудиме.
па можеби ке ја освојат ЛШ и ке играат и наредна сезона во ЛШ, зошто да не, кога минаа без проблеми со Бенфика и Лион, зошто пак да имаат проблеми со Интер, Рома, Валенсија или Марсеј, па во финале повеке среќа и ете ја титулата

--- надополнето ---
Да ама Шахин може ќе освои нешто до Дортмунд а Шалке дека ќе освои нешто... :pos2:
Германскиот Куп или ЛШ

--- надополнето ---
а Џонсон многу ми се свиѓа, отсега па до нова година најголема желба ке ми биде да тој дојде во Баерн :icon_bigg, читам дека демек е скаран нешо со Рој Хоџсон а и дека Ливерпул испратила понуда за десниот бек на Рен, Фани
--- надополнето ---
Нема да изгубиме сеа.За тоа ич не се секирам.Ќе тепаат и со Паули и со Штутгарт двете.
за со Штутгарт не биди толку сигурен дека и двете..., но биди сигурен дека едниот меч киксираме сигурно со нив, дали ке биде во купот или во Бундес не знам