Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шалке ќе му нуди повеќе од дупла плата на Ноер за остане. Сега зема ~2 милиони по сезона, ќе му нудат ~5. Можеме многу подобро од тоа сигурен сум, сепак правиме муабет за еден од 5 најдоби голмани во моментов а и мислам Шалке ќе се заебат, сега видоа пари од Лш и одма да ги плеснат... а догодина што, да не се лажеме, нема да видат ни „Л“ од Лига на Шампиони? А платата негова ќе остане 5 милиончиња. Мислам дека мора поенергично околу Ноер да се потрудиме.

па можеби ке ја освојат ЛШ и ке играат и наредна сезона во ЛШ, зошто да не, кога минаа без проблеми со Бенфика и Лион, зошто пак да имаат проблеми со Интер, Рома, Валенсија или Марсеј, па во финале повеке среќа и ете ја титулата :icon_lol:, а читам дека и во јануари Магат ке го засилува тимот.

--- надополнето ---

Да ама Шахин може ќе освои нешто до Дортмунд а Шалке дека ќе освои нешто... :pos2:

Германскиот Куп или ЛШ :icon_lol:

--- надополнето ---

а Џонсон многу ми се свиѓа, отсега па до нова година најголема желба ке ми биде да тој дојде во Баерн :icon_bigg, читам дека демек е скаран нешо со Рој Хоџсон а и дека Ливерпул испратила понуда за десниот бек на Рен, Фани

--- надополнето ---

Нема да изгубиме сеа.За тоа ич не се секирам.Ќе тепаат и со Паули и со Штутгарт двете.

за со Штутгарт не биди толку сигурен дека и двете..., но биди сигурен дека едниот меч киксираме сигурно со нив, дали ке биде во купот или во Бундес не знам

Хах, Лион сами си го бараат.:) Ако, ако нека се паднат.
А иначе уште од старт сум за Крафт. Што ако не е искусен кога е ѕвер. И еве малку по малку стекнува искуство. Чист пример Де Геа од Атлетико Мадрид, млад а прв голман веќе неколку сезони. И тоа еден од најдобрите во Ла Лига. Јас дефинитивно сум за да остане Крафт и тоа веќе од поодамна го велам. Кога ќе се подзасили одбраната, Се ќе си дојде на место.

Де Геа беше 3 голман ланската сезона,и имаше невидена среќа што се повредија првите 2 голмани и мораше тој да брани.Се покажа ненормално добро и им го зема местото на двајцата.Каква среќа за Де Геа прерасна во топ 5 голмани преку ноќ.

Марио Гомез нема да може да игра утре, Милер ке игра во нападот

Добро е, по долго време Милер во шпицот на нападот. Дава гол посекако утре.

Абе овие тепачи невидени испаднаа. Се живо покосија од кај нас. Ќе бидам среќен на крај ако не ни повредат никој. Ама и судијава дозволува груба игра, мора да го смени критериумот.

3:0 Полека но сигурно Рибс се враќа во форма. Вака да се одвива и враќањето на Робен, мала корекција у одбрана и Champions League HERE WE COME!!!

Леле Милер само колку ѕверски игра, секаде го има. Требаше да погоди и тој, каков потег направи со пета.

--- надополнето ---

Честита нека ни е победата, импресионираа со играта, само вака одиме во подобри времиња. Да се надоврзам кон прославата на Алијанц :

Тоа го кажа сеа во Алијанц коа му го дадоа микрофонот! Хахах одлично костурот на тимот ни останува само здравје, да не не следи ваков наксзу со повред сеа и сум крајно оптимиста дека во догледно време ЛШ е наша!

То Швајни мајсторе!

Ајде нека ни е честито победата, сега сме 5ти на табелата.

Колку само жеден за игра беше Алтинтоп, и како зверски изигра, страшно голче даде. Исто и за Рибери. Крос малку не ме импресионира, но се труди дечкото. Ван Бомел секогаш прави некои жестоки стартови и ме нервира таква игра од било кој играч. Швајнштајгер злато вреди, мора да продолжи договор.

Мислам дека треба да пробаме нешто малку поинаква формација. На местото на Тимошчук да дојде Демикелис(незнам колку би било паметно, но тргнувам од претпоставката дека ке биде жеден за игра и ке одигра зверски, како што одигра Алтинтоп денес), а Тимошчук да го заземе местото на Ван Бомел. Незнам колку ке биде ова ефикасно против Штутгард, но тоа е само мое мислење.

Швајнштајгер потпишал нов 5годишен договор!!!!! Тоа го изјавил на микрофонот пред сите навивачи на трибините. Сегашниот костур на тимот е зачуван во наредните 4-5 години.

Ехо? :smir:

Ова се чекаше и ме радува дека е вистински знак до остатокот на Европа дека и на нашите „ѕвезди“ им нудиме добра иднина и добри пари и дека немаат причини да си ја бараат среќата во посончеви краишта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom