Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да изгубиме сеа.За тоа ич не се секирам.Ќе тепаат и со Паули и со Штутгарт двете.

Рибери е дефинитивно одлично расположен,ја враќа самодовербата,уште дриблинзите да почнат да палат.Контенто е супер во споредба со Прањиќ,Тимо и Брено се каде каде по асални од Дегенерис и овој другиов,конечно сфати Ван Гал.

Тимо е мајстор!!!!

Такада не му ја мислам,поише ми е што ќе земат зимава.Тоа е клучно!

Иначе незнам дали сте приметели,ама целосно друг пристап имаат во утакмиците од ЛШ.Пред се по однос на мотивацијата.Сосема поинаку започнуваат,многу поразлично.Во бундес има треба доста за да запалат,а вчера за 10 минути ја решија.

Да за Шалке мора да се потрудиме. Шалке најверојатно нема да изборат излез во Европа и тука треба да се гледа нашата шанса за негов ангажман. Ако го земеме него наредните 10 години не мора да му ја мислиме за голман. А Крафт тогаш ке мора на позајмица, да не се упропасти за џабе, како Ренсинг што беше резерва на Кан, кутриот сега е без клуб.

ајде малку нешо ново околу шпекулациите ...

Според The Теlegraph (Aнглија) Баерн на Ливерпул му понудил околу 15 мио евра за Глен Џонсон

дечкото ептен ми се бендисува така да би било екстра ако успеат да го донесат во Минхен но исто така и Тотенхем биле заинтересирани

www.sport1.de

да десен е ... Лам4е ке си иде на лево таман :)) одма една дупка пополнета и тоа добро пополнета

Хм... чудно. Тоа би било контра филозофијата на вГаал да стави деснак (Лам) да игра лево. Инаку мене ми одговара за десно да се земе некој па понекогаш тој да го замени Лам (а веќе панично му треба него пауза) а некогаш тој да би играл десно а Фичо лево.

Види види, Лион не посакуваат нас во ЛШ во осминафинале. Претходно кажав дека сакам да се паднеме со нив. Би биле добро загревање за понатаму.

http://www.goal.com/en-us/news/174/...irector-bernard-lacombe-eyes-bayern-munich-or

--- надополнето ---

http://www-fcbayern-fans.blogspot.com/2010/12/muller-pravili-smo-namjerno-greske-zbog.html

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/mueller-kraft-absicht-meta-1040803.html

Милер изјавува дека демек намерно правеле грешки против Базел, за Крафт да добиел прилика да се докаже подобро. Исто ЛВГ вели дека Крафт е голем талент.

Лол озбилен е овој од Лион? Стар изглеа на сликата па веројатно и сенилен е :pipi:

Ај у пм сеа ја чекам ждребката да ти еам се по список и Лега Европа и се сакам ждреб СЕГА! А осеќам дека ќе ми излезе работа нареден Петок па негде по градов ќе барам кабелска или ВиФи :pos2:

Види види, Лион не посакуваат нас во ЛШ во осминафинале. Претходно кажав дека сакам да се паднеме со нив. Би биле добро загревање за понатаму.

http://www.goal.com/en-us/news/174/...irector-bernard-lacombe-eyes-bayern-munich-or

--- надополнето ---

http://www-fcbayern-fans.blogspot.com/2010/12/muller-pravili-smo-namjerno-greske-zbog.html

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/mueller-kraft-absicht-meta-1040803.html

Милер изјавува дека демек намерно правеле грешки против Базел, за Крафт да добиел прилика да се докаже подобро. Исто ЛВГ вели дека Крафт е голем талент.

Хах, Лион сами си го бараат.:) Ако, ако нека се паднат.
А иначе уште од старт сум за Крафт. Што ако не е искусен кога е ѕвер. И еве малку по малку стекнува искуство. Чист пример Де Геа од Атлетико Мадрид, млад а прв голман веќе неколку сезони. И тоа еден од најдобрите во Ла Лига. Јас дефинитивно сум за да остане Крафт и тоа веќе од поодамна го велам. Кога ќе се подзасили одбраната, Се ќе си дојде на место.

Многу голем ризик е бе Никола коа имаш централна одбрана со просек 21 година и голман позади 19 години да опнеш. Евентуално може ама со искусна дупла шестка да играме - еве Тимо + вБомел ама реално тој фил од вГаал не го гледаме. Многу хара-кири ми е вака работава. Барем еден искусен во таа последна линија (двајца централни и голман) мора да има според мене.

А инаку за досега прикажаното 5ка за Крафт ама не се истрчувам во заклучоци, премногу рано е за тоа.

--- надополнето ---

П.С: чисто од врв на памет - Касиљас почна кај Реал „на среќа“, тогаш во финалето со Баер 2002 им се повреди првиот голман, овој влезе одбрани се живо и диво и остатокот е историја. АРНО АМА Икер во првите години ги имаше Јеро и Елгера пред него заедно со Карлос, Макалеле, Камбијасо... Друго е кога имаш искусни пред тебе.

Многу голем ризик е бе Никола коа имаш централна одбрана со просек 21 година и голман позади 19 години да опнеш. Евентуално може ама со искусна дупла шестка да играме - еве Тимо + вБомел ама реално тој фил од вГаал не го гледаме. Многу хара-кири ми е вака работава. Барем еден искусен во таа последна линија (двајца централни и голман) мора да има според мене.

А инаку за досега прикажаното 5ка за Крафт ама не се истрчувам во заклучоци, премногу рано е за тоа.

За играчите во одбрана ок, треба да бидат поискусни, ама за голманот не мора тоа да биди така. Ти текнува Касилјас колку години имаше кога доби првотимски статус во Реал? Кан кога дојде во Баерн беше 23-4 години, и беше незаменлив во тимот се дур не се пензионира. Ете погоре го спомнав Де Геа. Ноер на 19 години почна да брани за Шалке, па еве го и тој незаменлив сега. Има уште премногу вакви примери.
Поентата ми е, Крафт уште од поодамна го знам, имам читано многу за него, детето има неверојатен талент, и би била голема штета да не го искористиме тој талент и да го продадеме некаде или да седи на клупа. Имам доверба во него.

Јас затоа што од секогаш не сум ги поднесувала голманите (со исклучок на Кан и Толдо од Интер),за Крафт ќе се воздржам од коментари.
И да,се уште стојам на ставот дека ги сакам Копенхаген во 1/8 финале.Не за друго,ми требаат нервите за понатака.
Ете така!

За играчите во одбрана ок, треба да бидат поискусни, ама за голманот не мора тоа да биди така. Ти текнува Касилјас колку години имаше кога доби првотимски статус во Реал? Кан кога дојде во Баерн беше 23-4 години, и беше незаменлив во тимот се дур не се пензионира. Ете погоре го спомнав Де Геа. Ноер на 19 години почна да брани за Шалке, па еве го и тој незаменлив сега. Има уште премногу вакви примери.
Поентата ми е, Крафт уште од поодамна го знам, имам читано многу за него, детето има неверојатен талент, и би била голема штета да не го искористиме тој талент и да го продадеме некаде или да седи на клупа. Имам доверба во него.

Баш за Икер искоментирав горе се споило со тој пост :smir: Ноер почна на 20 мислам ама за Шалке. Добар беше уште од старт ама правеше и глупости ако се сеќаваш а кај нас таков луксуз тешко дека ќе можеше да си дозволи.

Останувам на тоа дека еден од тие тројца кои ги наведов треба да е искусен... ала Хипиа за Баер (ок може малку помлад :pipi:)

--- надополнето ---

Јас затоа што од секогаш не сум ги поднесувала голманите (со исклучок на Кан и Толдо од Интер),за Крафт ќе се воздржам од коментари.
И да,се уште стојам на ставот дека ги сакам Копенхаген во 1/8 финале.Не за друго,ми требаат нервите за понатака.
Ете така!

Кој нерви?

Баш за Икер искоментирав горе се споило со тој пост :smir: Ноер почна на 20 мислам ама за Шалке. Добар беше уште од старт ама правеше и глупости ако се сеќаваш а кај нас таков луксуз тешко дека ќе можеше да си дозволи.

Останувам на тоа дека еден од тие тројца кои ги наведов треба да е искусен... ала Хипиа за Баер (ок може малку помлад :pipi:)

Нормално дека правел грешки, и тие се дел од фудбалот. Кан да не не правеше грешки?:) Сите прават фала богу, ама пак мора да просперираш нанапред и да се надоградуваш баш на тие грешки.
И јас сум за да има искусен во одбраната фала богу, едниот од Бади/Брено да игра, уште еден централен добар искусен да земиме, Лам е и повеќе од искусен и топ сме.
Значи пак да кажам, останувам на тоа што го кажав уште на почеток на сезона, Крафт в година да биде во Баерн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom