Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.567
- Поени од реакции
- 26.712
Кој има сателитска ке може да го гледа Баерн на германската програма SAT.1 на Astra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој има сателитска ке може да го гледа Баерн на германската програма SAT.1 на Astra.
Еј а кога сме кај филмови: само јас го сакам Интер сега во 1/8 финале или имам и истомисленици? (зш еве испаѓа ќе се втори а ние први 99%) Не дека сме којзнае колку поарни од нив сезонава ама колку за да ги плеснеме мислам тамам ќе биде![]()
Ајдееее сеа глеам ако Рома изгуби во Романија од Клуж а ние му поклониме на Базел победа Рома испаѓа :pos2: „Не сме такви“ знам ама сепак ако би се случило не би бил нешто посебно тажен :baeh:
Ненормално ми е криво за тој факинг пораз од Рома буквално им го поклонивме, мислам дека од последниве 2 сезони тој најмногу ме боли :zid:
Јас лично сум против Џеко да премине во Баерн.
Wow wow wow... На офанзива составена од Џеко, Гомез, Робен и Рибери и требаат „тенкови“ позади, „радничка класа“ деструктивци со само една мисла во главата „kill kill kill kill...“ А ние немаме такви туку ги имаме Швајни и Кроос (како пример овие двајца). А дека кој било од четворкава офанзивна или па Швајни би седнал на клупа без да дига џева малку тешко.
Џеко врти сучи не би бил поефтин од 40 милиони. А Ноер? А централен и лев бек? А дефанзивна средина? Офанзивата е последна на листата за засилувања а ако веќе се засилуваме таму тогаш во прва линија замени ни требаат а не „ѕвезди“. Треба да ни се јасни приоритетите.
И мислам дека е глупост и изворов баш читав интервју сеа со Нерлингер и кажа јаснод ека се сондира пазарот но само за интервенција позади зимава.
И јас го сакам Интер.
Боли затоа што е поклонет, немора да се глупираме и да губиме од Базел,Ромите и така ќе игубат во 1/8финале.