Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе каков Алаба,каков Контенто.......
Дај не бидете смешни,незнам кој имаше напишано златен Контенто. Абе дај луѓе бидете нормални.
Гледајте вечер Ел Класико и ќе сфатите за што зборам. Контенто=Дани Алвеш/Серхио Рамос???????????
Срамота е ова да збориме,не да треба да се купи бек.Него треба едно 15-20 милиони да се акнат на АСАЛЕН бек.
Истото е и за централен.Или ништо од бизнисот.
Јас имав пишано. Ај дај идеја кој да го земеме за бек, да им пишам на управава нека го земат. У курац бе, сигурно знаат повеќе од мене и од тебе кој да игра на таа позиција...
Ima igraci kolku ti dusa saka Nikola ama brat mora da se vidi prvo vo Holandija kakva E atmosferata nekoj od utrecht mora da se scoutira ili od PSV , ne zezaj i ti , ako nema holanganec nema da ima ni transfer zimava ke vidite , aj moze za Steven DeFour koj sakam da go zemat za zamena na Van Bommel nekako da go izlazat na Van Gaal deka e od BeNeLux)) za da go zememe inaku Demmy Dezew ne ni bega , neznam zosto ovoj igrac mi se ima uvrteno vo glavata , ama koga mislam na Van Gaal kako da ne pomislis i na nekoj nadezen holanganec
))
Гледам сите паничите заради Барселона.Пфффф
Скоро цел натпревар го гледав и да,баш сакам да ни се паднат во ЛШ (но тешко веројатно пошто и ние и тие ќе бидеме први во група).
Ич,ама ич не им се плашам затоа што Баерн не е Реал!!!
Јас имав пишано. Ај дај идеја кој да го земеме за бек, да им пишам на управава нека го земат. У курац бе, сигурно знаат повеќе од мене и од тебе кој да игра на таа позиција...
Абе знам јас што треба и како треба. Само таквите од типот на Евра, Алвеш, Маикон и компанија се недостапни. А дури да земаме некој авганистански талент, подобро е 100 пати со Контенто да играме.Па ако останеме со Контенто ондак дефинитивно или незнаат,или се праат дека незнаат.
Неможеш да ми кажеш дека еден аматер од екипа Б е подобро решение од еден Патрис Евра на пример. Контенто беее:pos2:
Шо вика Баварец,па до кога више со деца и полу професионалци. Ни треба КОМПЛЕТЕН играч!
Abe eve edna sporedba od profesionalen aspekt da gi sporedime sostavite :
Butt-CAssilas===============Cassilas
Lahm-Ramos===============i dvajcata se tuka nekade Lahm ima podobar crossing , a Ramos ima posilen fizikus i moze da dobiva vozusni dueli i da igra kako stopper ako e potrebno
Demichelis-pepe=============nesakam ni da pomislam za sporedba , nasiov e za vo Tikves
VanBuyten-Carvalho===========i ovde nasiov debil e nula nasproti Carvalho , ovoj nasiov e za vo budinarci
Badstuber-Marcelo===========Badi ima nekoja tehnika i plus ima silen fizikus , a dodeka Marcelo e prav lev krilen bek koj pravi strasni prodori i sozdava sansi i me potsetuva na Salihamidzic vo Bayern
Van Bommel-Xabi Alonso=======Alonso e daleku daleku podobar od penzionerot
Schweini-Khedira============Ovdeka mozam so sigurnost da kazam deka Schweini e podobar od Khedira
Riberry-Ronaldo============Ronaldo ima pojak fizikus i sut i e pobrz , za razlika od Ribery koi pak igra za timot so srce i ne se sebici
Robben-Di Maria============Robben e daleku podobar od Di Maria
Kroos-Ozil================Ozil e daleku daleku podobar playmaker od idiotov Kross , Ozil e momentalno najdobriot play mozebi
Gomez-Higuain=============tuka nekade se i zavisat i dvajcata od playmakerite , higuain mozebi ima podobra tehnika i malku e pobrz za razlika od Gomez
Eve edna realna sporedba na dvata tima .... A za so Barsa nesakam ni da se sporeduvam bidejki Xavi,Iniesta,MESSI,Villa treba da bidat spreceni od Demichelis , Van Buyten , Badstuber ajde Lahm moze eden ke moze da pokrie ali drugive trojca nanazad ke go jadat i sega da bideme realni deka vo momentot bi izgubile katastrofalno i od dvata tima .... pa od ova moze da izvlecite nekoi zaklucok kolku ti mot ni e sranje vo pogolemiot del !!!!
--- надополнето ---
od ova sto bese Kroos lani ... ovaa godina e samo 10 %
--- надополнето ---
Bez jak playmaker moze samo da sonuvame LS finale .
Абе знам јас што треба и како треба. Само таквите од типот на Евра, Алвеш, Маикон и компанија се недостапни. А дури да земаме некој авганистански талент, подобро е 100 пати со Контенто да играме.
И да бе, што грешки до толку прави Контенто што не го сакате? Па секогаш кога и да игра дава 100% на теренот за разлика од некои.
Ни требаат СЕГА јаки играчи,а не аматери ко ВБ ДеМ и слични. Контенто не е аматер ко нив,ама е премногу млад и неискусен за да се ослониме на него.Има он уште многу да се развива како фудбалер.
Точно така. Ама јас цело време сакам да ти кажам дека не можеме да земеме СЕГА јаки играчи, пошто сите играат во ЛШ или ЛЕ во своите тимови и сезонава нема да ни бидат од корист. За во Германија Контенто е и повеќе од доволен. Секако кога е 100% фит.
Околу собиранкава, јас нема да бидам во Скопје за викендот.