Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2:
Абе мене ми е мерак да ги гледам Баерн кога убедливо победуваат па макар и со некои скапаници.И доста веќе се плашиш од тие Реал!!!
П.С. ај ако имаш торент за првата утакмица Баерн-Манчестер (на Алианц Арена) дај ми за да го изгледам мечот онака саглам.Значи тој од тогаш коа бевме у студио.

Za zal ne mozam nisto da najdam a i me mrzi plus :) aj utre ke se rastrckam da najdam ako mozam .

Igorce mi go napraj kejfot BRAVO !!!! Oddamna se imali provakcija na fanovi od razlicni klubovi od Bundes , bravo , valjda so toa se pokazuva i e eden faktor plus sto pokazuva deka germanskiot fudbal ide napred i sto ako deteto se catali neka se catali si ima pravo , Igorce te podrzuvam catali si se kolku sakas :pos2:

Германскиот фудбал оди напред и тоа со големи чекори! Сезонава редовно ги пратам натпреварите од Бундес лигата и морам да признаам дека сум воодушевен! Имаат најполни стадиони и најатрактивна игра според мене! Сезонава да не ми замерите ама највеќе ми се допајќа Борусија Дортмунд, иначе првото дресче шо ми го купија коа бев мал ми беше токму од нив, па така сеуште имам некој помалку скриени симпатии кон нив! Баерн си е стандардно со добар тим и морам да кажам дека сум изненаден од спориот старт али мислам дека работите си доајѓаат на свое место! Искрејно се надевам дека Германскиот фудбал повторно ќе го достигне нивото на кое беше до пред неколку години!
поздрав !!!

--- надополнето ---

Секоја чест за Баерн но многу ви бегаме, позз.

Абе баце има ли фан клуб од Борусија на форумов!? Ако нема отвори за да има каде да пишеме нешто за нив, а веруј годинава има и тоа како да се пишува! Целиот тим е фантастичен, овој Кагава највеќе, па Бариос, Геце, Сахин и Куба ( шо само промаши минатото коло) и овие Суботич и Хумелс! Право уживање е да ги гледаш годинава, се надевам ќе продолжите така :)
Поздрав

Германскиот фудбал оди напред и тоа со големи чекори! Сезонава редовно ги пратам натпреварите од Бундес лигата и морам да признаам дека сум воодушевен! Имаат најполни стадиони и најатрактивна игра според мене! Сезонава да не ми замерите ама највеќе ми се допајќа Борусија Дортмунд, иначе првото дресче шо ми го купија коа бев мал ми беше токму од нив, па така сеуште имам некој помалку скриени симпатии кон нив! Баерн си е стандардно со добар тим и морам да кажам дека сум изненаден од спориот старт али мислам дека работите си доајѓаат на свое место! Искрејно се надевам дека Германскиот фудбал повторно ќе го достигне нивото на кое беше до пред неколку години!
поздрав !!!

Naj posetine stadioni imaat celo vreme , ali i talenti pocnaa da vadat povtorno , eve Hummles , Ozil , Khedira , Neuer , Marin ,Goetze , Miler i mnogu drugi , vo momentot mislam deka nema druga drzava sto moze da se pofali so talkenti od klasata na ovie sto gi nabrojav .

Vidov podatok deka 2 Bundes ima povekje posetenost od Serie A :))) neka se zasramat zabarite .

Најзадоволен сум од Гомез оваа сезона. Сеа глеам статистика од лани и оваа сезона за него.
-------------- Bundesliga------DFB Pokal European Competition Total
------------- App-Goals ------App--Goals-------App--Goals---------------------App Goals
2010–11----13-----9------------2-----1----------5-----6-------------------------20 16
2009–10----29----10------------4-----3---------12----1-------------------------45 14
Гомез конечно си ја најде формата и самодовербата. Само така нека продолжи.
И ако сеа го пак стави Тимо на клупа а Ван Бомел ин тогаш е стварно талент Ван Гал. Иначе Ван Бајтен треба малку од клупата да си гледа фудбал. И така е потпросечен.

dobar e Gomez moram da priznam...

...mislam ima dobar period, toa ne znachi deka ne e tapa igrach. Site igrachi imaat dobar period. :)

Хаха Игорче бе глеаш сите ти викаат отвори тема за Дортмунд, мислам дека за разлика од на пр. Шалке, Борусија им е ок екипа и на поголем дел од навивачите на Баерн на форумов па ќе пишуваме и таму чат-пат :smir: Нема да треба ко Цитро за Лион монолог да си водиш уживај :pos2:

Инаку ништо поарни по бодови не бевме ни лани ова време. Арно ама лани немаше кој да искористи, годинава Борусија и то како го направи тоа.

Igorce mi go napraj kejfot BRAVO !!!! Oddamna se imali provakcija na fanovi od razlicni klubovi od Bundes , bravo , valjda so toa se pokazuva i e eden faktor plus sto pokazuva deka germanskiot fudbal ide napred i sto ako deteto se catali neka se catali si ima pravo , Igorce te podrzuvam catali si se kolku sakas :pos2:

Не сум дете иначе :smir:

Не сум по провоцирајнето само ми се напрај ќефот што Дортмунд тепа пошто реално секој чека да киксне Дортмунд и плус Леверкузен исто така изгуби 2 бода и ними исто така ги сметам за конкурент за титулата. Ја би бил задоволен доколку влеземе во ЛШ пошто тука се парите но и титулата не би била лоша.

Исто така Шалке од вчера не е поќе Шалке 04 туку Шалке 0:5 :pos2:

:pos2:
П.С. ај ако имаш торент за првата утакмица Баерн-Манчестер (на Алианц Арена) дај ми за да го изгледам мечот онака саглам.Значи тој од тогаш коа бевме у студио.

Јас имам, пиши ми на мсн.. мислам дека ме имаше на времето

Сеа го изгледав хајлајтсот. Ова со белгиецон е веќе смешно. Арно што се сетил да го смени на полувреме. Ко нема никогаш повеќе да не заигра за нас.
Иначе гледам доста доминација од страна на Баерн, се надевам ќе продолжиме со ова темпо и конечно некоја константност да фатиме.
Головите беа добро изработени акции, а тој првиот од Тимо беше перфектен. Милиметарски прецизен и силен шут од место. Тој од Демикелис мислам дека неправедно поништен, колку што можев да забележам Гомез беше во таа акција во офсајд, но тој воопшто не влијаеше на акцијата.
Бут повторно на ниво на задачата, и тоа голот малку фалеше да ја фати.
А да, гледам Швајни се жалеше на некоја повреда? Да не е нешто сериозно? И како изигра вБомел по влегувањето?

Едит: Пред некое коло мислев дека нема шанси на Шалке да им земиме ни бод во Гелзеркинхен, но после она вчера, мислам дека ако играме како што треба и доликува за Баерн, без три бода не си одиме.

Се е можно во Гелзенкирхен,без разлика на формата на двете екипи дерби си е дерби,се паѓа во вода со почетокот на натпреварот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom