M
Mario Gómez
Гостин
prvo ne e dete, i vtoro ne smee dase chatali, oti crvenko ke dobie... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2:
Абе мене ми е мерак да ги гледам Баерн кога убедливо победуваат па макар и со некои скапаници.И доста веќе се плашиш од тие Реал!!!
П.С. ај ако имаш торент за првата утакмица Баерн-Манчестер (на Алианц Арена) дај ми за да го изгледам мечот онака саглам.Значи тој од тогаш коа бевме у студио.
Igorce mi go napraj kejfot BRAVO !!!! Oddamna se imali provakcija na fanovi od razlicni klubovi od Bundes , bravo , valjda so toa se pokazuva i e eden faktor plus sto pokazuva deka germanskiot fudbal ide napred i sto ako deteto se catali neka se catali si ima pravo , Igorce te podrzuvam catali si se kolku sakas :pos2:
Секоја чест за Баерн но многу ви бегаме, позз.
Германскиот фудбал оди напред и тоа со големи чекори! Сезонава редовно ги пратам натпреварите од Бундес лигата и морам да признаам дека сум воодушевен! Имаат најполни стадиони и најатрактивна игра според мене! Сезонава да не ми замерите ама највеќе ми се допајќа Борусија Дортмунд, иначе првото дресче шо ми го купија коа бев мал ми беше токму од нив, па така сеуште имам некој помалку скриени симпатии кон нив! Баерн си е стандардно со добар тим и морам да кажам дека сум изненаден од спориот старт али мислам дека работите си доајѓаат на свое место! Искрејно се надевам дека Германскиот фудбал повторно ќе го достигне нивото на кое беше до пред неколку години!
поздрав !!!
Igorce mi go napraj kejfot BRAVO !!!! Oddamna se imali provakcija na fanovi od razlicni klubovi od Bundes , bravo , valjda so toa se pokazuva i e eden faktor plus sto pokazuva deka germanskiot fudbal ide napred i sto ako deteto se catali neka se catali si ima pravo , Igorce te podrzuvam catali si se kolku sakas :pos2:
Исто така Шалке од вчера не е поќе Шалке 04 туку Шалке 0:5 :pos2:
:pos2:
П.С. ај ако имаш торент за првата утакмица Баерн-Манчестер (на Алианц Арена) дај ми за да го изгледам мечот онака саглам.Значи тој од тогаш коа бевме у студио.
Се уште те имам.Ај најди ги торентите и прати ми ги деновиве :back:Јас имам, пиши ми на мсн.. мислам дека ме имаше на времето