Н
'Никола'
Гостин
^ Абе кој црн Ван Гаал, управата нема да го продаде Швајни. Кој го прашува инаетчијана за тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа дека проблемот на Баерн не е само недостигот на Рибери и Роббен. Баерн има други огромни проблеми и управата изгледа премногу беше илиозонирана поради ланските успеси. Не дека Баерн не заслужи да биде шампион и да го освојт купот, сепак финалето беше заслуга на индивидуални достигнувајна на пример од Робен па и Милер кој оваа година уште ја барат формата. Гомез напред почна редовно да редит голови, голема среќа за Баерн пошто иначе кризата би била уште поголема. Секако дека одбраната е проблемот. Брено и Бадштубер се солидни но во тим како Баерн немаш време за учејне туку треба секогаш да си на 100%, поради тоа и го продаде во времето Хумелс. Одбраната е голема слабост на Баерн и солидниот Бут годинава спаси по некој бод но тим не може да игра мирно ако знајт, дека секоја мала шанса на противникот може да биде гол. И секако дека фалаат индивидуалните акции на пример од Роббен од лани и сега управата треба да признае дека Баерн има доста просечни играчи кој треба да си одат. Да спомнам само Бајтен, Демикелис, Отл, Алтинтоп, Брафхајд итн...
bolno e da go gleam van buytern i negovite pasovi od negovite gresni pasovi i utki od niso drugite timovi ni stvaraat sansi
Се ти е на место друже,и нас ни е тоа јасно ама ете ќе ја преболиме некако сезонава во првенството и потајно ќе се надеваме од втората полусезона и ЛШ.
Мизерно и немоќно 2-ро полувреме,едноставно ја немаме убоитоста во нападот,немаме течни акции и контранапади,за одбраната и не ни зборувам,повеќе од јасно е.
Не е чудо Швајни налето да го смени дресот во црно-сино.
nemozam da ve svatam... pa daj te be ima uste mnoguuuuuuu da se igra nisto ne e reseno doprva dortmund ke kiska ne ocekuvajte olku konstantno da igra cela sezona i deka sekoja utakmica ke pobeduva jas uste ne se otkazuvam od titulata i ne im cestitam na dortmund titula