Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зицер Гомез, пречка Кроос со лоб од одбиената, пречка Швајни, утнат пенал Швајни... мора да се даде 1:3 зш вака може убаво да се заебеме со некој изрод гол ко тоја за 1:0.

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

Што ќе вртат бе местена утакмица глеав прво полувреме ми се одмили уште кога видов каков пенал шутна Швајни знаев дека отишле јабана парите

Како и цела лига :tapp:

Јас па чуди се зошто вака испадна натпреваров.

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

На ова ќе додадам само дека оној белгиецон на кој ни име не му спомнувам, треба да оди и да продава пуканки на трки со коњи.

Не, не... не бе немаме проблеми позади Даниела е чудо од дете... :tapp:

Како бе не влезе една од тие ебани три стативи во прво барем ќе си победевме аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа... Швајни, Швајни и тебе те мавнаа во глава муабетиве околу договорот... јбг психа тоа е...

Не смеевме ваква шанса да прокоцкаме, ах тој ебен пенал. Абе што убаво си беше повреден оној, како не го мавна кола или нешто слично, Тимошчук да беше назад, друга приказна ќе беше.

У курац моментално сум ненормално нервозен...

Ван Бујтен умри копиле скапано едно, неспособен тиквар...:nerv::zid::violent1:

Ејјјј деца бе како Херман и Ројс го убија, ја убија нашата цела одбрана начисто. Пак Бут да не го спомнувам, као дваесетгодини да има прима гол од аут линија.

И за Швајни несакам збор да слушнам, како играше, како трчаше...

--- надополнето ---

И да 226 евра ми извадија... :ija:

За одбраната и за голманот немам зборови. Како да има 16 години прави грешки Бут, Кан да се врати моментално мислам дека ке брани поубаво.

Одбраната е под секое ниво, од двајцата централни на оваа утакмица подобро ке изиграа како шпицови, место како централни.

Јас па чуди се зошто вака испадна натпреваров.
Ок ај тогаш кажи ми зашто на утакмицава каде што во второ полувреме паднаа 3 гола и имаше 4 измени и незнам уште колку прекини имаше продолжение од 2 минути? А како за споредба пошто ја пратев и Манчестер во исто време страшно тапа утакмица ништо посебно не се дешаваше само 1 гол во второ полувреме дадоа продолжение од 4 минути во кое Манчестер успеа да даде гол и да победи 2-1? Ако би сакал да ми објасниш ти? Да не идам ептен офтопик мислам дека оваа сезона Баерн иде на ЛШ

^^ Никогаш не продолжуваат долго во Германско, 3 минути е веќе сензација да видиш :toe: И даостате со теории на заговор - едноставно тапа сме позади и тоа е тоа.

Бут не го ругајте пва сериозна грепка му е и брани солидно до сега. Фрик гол беше и таа топка секој би можел погрешно да ја процени. Ме болат мене шансите што ги утнавме во прво и ко ќе помислам дека беа три пречки ми доаѓа да го скршам телевизорон... да не беше плазма...

Imame li nie odbrana uopste ?

--- надополнето ---

videte go Van Gaal na krajta od utakmicava ... neznam zosto ama mislam deka od naredno kolo ke trgnat rabotive epten na podobro i osekam deka zimava ke se donese igrac od rankot na Bale !!

Imame li nie odbrana uopste ?

--- надополнето ---

videte go Van Gaal na krajta od utakmicava ... neznam zosto ama mislam deka od naredno kolo ke trgnat rabotive epten na podobro i osekam deka zimava ke se donese igrac od rankot na Bale !!

За Бејл од Тотенхем излегоа со сума од 50 мил. евра.Јас за него не давам ни 20.Според мене тој е сезона играч кој на млади години го игра врвот на својата кариера :toe:

Ајде сега еден коментар на дотичната госпоѓа како нејзиниот дибек е најдобар а Швајни треба да се шитне и како вие немате појма!:kesa:

abe kakov bale posle so ribery po levata strana ke ima dupka uste tolku ke ne punat. mora eden golman eden asalen DC i eden lev bek inace vaka ne ide posledniot na tabela ne pritiska i ni dava dva gola za 5 min sto ke se desi vo LS koa ke ne pritisne nekoj pojak tim

Добро до мене ли е што после ова дигам раце од титула... знам дека има уште многу ама едноставно немам надеж - и против „лесните“ и „сигурните“ и тие против кои генерално солидно играме почнавме да губиме бодови...

Келн (дома) + Кајзерслаутерн + Мајнц (дома) + Гладбах = 2 од 12 бода :kesa:

12 бода сме зад Дортмунд , 9ти на табела . Шансите за Бундеслигата да ја освоиме од коло на коло се помали :kesa:

Кога ќе се врати Робен, и Рибери наскоро. Кога ќе го земеме Џеко и некој екстра штопер тогаш прам постер.

Доџите сада јер смо се доста заебавали.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Дотогаш трајте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom