Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
mora roma da gi pobedime sred rim gleav malce i roma so basel kolku ciganski tepaa , basel nemaa sreka najmalce nereseno zasluzija.

Табелата :

1.Баерн Минхен 4 0 0 11:3 12
2.Рома 2 0 2 6:8 6
3.Базел 1 0 3 7:8 3
4.Клуж 1 0 3 5:10 3

Ете ја надмоќноста на великанот.:)

--- надополнето ---

Иначе Швајни нема да игра наредниот натпревар поради жолти картони. Според мене поубаво не можеше да му се погоди, нека одмара таму, секако прво место е загарантирано, а и секогаш е тука опасноста од повреди.
Леле како се уплашив за Кроос ко се згнетија со Прањиќ.

Ova denes licese na Bayern ....

--- надополнето ---

Neuer,Bale,Vidic i De Four ovie cetvorica da se zemat i imame tim za osvojuvanje na LS !

Честито победа Баварци..Нека ви се множат,посакувам и во Германија вака да ви тргне..Гомез проработи изгледа..

--- надополнето ---

mora roma da gi pobedime sred rim gleav malce i roma so basel kolku ciganski tepaa , basel nemaa sreka najmalce nereseno zasluzija.

И со нерешено први се Баерн не гледам зошто мора да се победи Рома?Нека гледаат малце у Германија да направат нешто пошто доста избега Борусија 10 бода е разлика..

Bayern+Munich+Japan+Tour+-ILpeQfm3Whl.jpg

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2010/26429.php

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-philipp-lahm-vertrag-2016-verlaengert-990557.html

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/newspage_307809.html

Фичо останува минимум до 2016! Можеби е вон форма но останува фактот дека е еден од 2-3 најдобри крилни бекови во свет и што е најважно е „наш играч“ па ова се дефинитивно одлични вести.

Сега уште Швајни да стави потпис (мислам дека реакоа дека на пролет ќе се преговара и со него) и костурот на екипата долгорочно ќе е врзан со договори.

Attachments

• Bayern+Munich+Japan+Tour+-ILpeQfm3Whl.jpg
    Bayern+Munich+Japan+Tour+-ILpeQfm3Whl.jpg
    56,4 KB · Прегледи: 2
Пак зборујте дека не го бива Гомез :)
Мајстор, збесна вчера. Последниве неколку утакмици е у супер форма, се надевам ќе продолжи со ваква игра.
Браво за играчите срцето го оставија алал да им е. Сеа уште да се стегнат и во домашното, слушнав ќе се врател зверот во мечот со мехенгладбах, па да видиме шо ќе се случи.

И со нерешено први се Баерн не гледам зошто мора да се победи Рома?

Онака ради кеф, секогаш е убаво да толчиш италијани на нивни терен.:wink:

@Bavarec
Ми го разубави денов со веста за Фичо.

После веста за продолжувањето на договорот на Лам, уште една одлична вест за Баерн. Робен почнува со индивидуални тренинзи од утре.
Ајде нека се враќа побргу и пак да го гледаме како лета по десната страна :)

Што е заслужено мрсно покачување од тие 7-7,5 што ги заработуваше до сега. На ред е Швајни и мислам кај него ќе треба уште милионче-две повеќе што би го направиле најплатен кај нас во моментов (заслужено). Ама осеќам дека ќе ја тупи Швајниза да го исцеди и последното Евро.

А ко ќе помислам дека пред 4-5 години вакви плати беа незамисливи кај нас... Ефе и Кан некои 5-6 земаа и беа најплатени.

Инаку од 2012 стартува правилото за Финансиски Фер-Плеј што и тоа како ни оди во прилог - нема да може луди суми од незаработени пари да исплаќаат Реал, Челзи и компанија веќе. Затоа може и на време да играме со Швајни, има договор до 2012 во кој момент тешко дека некој ќе може да му исплати повеќе од нас.

Брат ми рече да го пријавам на турниров (затоа пишувам овде).Но,бидејќи тој оди на работа една недела прва,а една недела втора смена значи дека не е 100 % сигурен дека ќе биде дел од екипата (тоа зависи од термините на одржување на турнирот).Сепак,запишете го и него.И ако требаат лични податоци,Bavarec пиши ми во ПП за да ти ги пратам.

Што е заслужено мрсно покачување од тие 7-7,5 што ги заработуваше до сега. На ред е Швајни и мислам кај него ќе треба уште милионче-две повеќе што би го направиле најплатен кај нас во моментов (заслужено). Ама осеќам дека ќе ја тупи Швајниза да го исцеди и последното Евро.

Нека бара колку сака, Хенес изјави дека воопшто немало да штедат кога бил Швајни во прашање. Мислам дека ќе му дадат плата колку Рибери и нема кај да мрда тогаш.

И кај мене е ист случајот.Една недела сум прва,една втора,зависи од терминот на одржување на турнирот.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom