sramota!!! dojde vreme mainz da ne tepa na domasen teren.. katastrofa igra , da ti ebam odbranata da ti ebam van buytenot da ti ebam van gaalot upm sve neka ide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НОВЕВСКИ НЕ БЕШЕ ТОЈ КОЈ ДАДЕ АВТОГОЛ!!!Dobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .
--- надополнето ---
So sum u zabluda za Hoffenheim ne te razbiram , ti da ne si ?
Боби[Мкд];3799468 напиша:Ништо појше не очекував против јакиве Мајнц осакатени без најдобрите играчи, плус сите напаѓачи ван форма.
И не се замарам појше барем неколку кола, ќе паузирам од гледање, не вредат нервозите за оваа катастрофа одбрана, елементарна непогода.
Dobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .[
Боби[Мкд];3799468 напиша:Ништо појше не очекував против јакиве Мајнц осакатени без најдобрите играчи, плус сите напаѓачи ван форма.
И не се замарам појше барем неколку кола, ќе паузирам од гледање, не вредат нервозите за оваа катастрофа одбрана, елементарна непогода.
ti si tiDobro de na kraj ja cepna ovoj golmanov inaku so glava Novevski sakase da mu ja dade ali ovoj golmanov neznam zaso tolku izleze napred i normalno ovoj koga mu ja podade topkata golmanov veke bese otiden mnogu napred a topkata vekje se trkalase kon golot pa na kraj moze ja cepna malku .
--- надополнето ---
So sum u zabluda za Hoffenheim ne te razbiram , ti da ne si ?