Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу мислев дека се' имам видено, ама не било така.:) Каков шут човече, браво. Го подели воздухот на водород и кислород, како што има кажано некој коментатор.:)

Аууу мислев дека се' имам видено, ама не било така.:) Каков шут човече, браво. Го подели воздухот на водород и кислород, како што има кажано некој коментатор.:)

Hamit moze da proba na mestoto na Robben .

Алтинтоп е феноменален.Вистински џокер од клупата,иако во вакви моменти кога Робен е повреден ќе ни помогне многу како дел од стартниот состав.

Наредна мета е Вердер.Тука не смееме да ги испуштиме 3те бода,и тоа на Алианц. После доаѓа Рома на Алианц.

Одлична шанса после поразот од Кајзерслаутерн да се вратиме на правиот пат!

Денес нашиве се раскапаа од голој, Клосе(2), Бујтен(2), Бадштубер(1), Алтинтоп(1). :)

...ааааааа горда сум на Баварциве...се растурија од давање голови (секој за својата репрезентација),но она што особено ме радува се двата денешни гола на Даниел ван Бајтен (28 и 68 минута) против Турција (Алтинтоп стрелец на еден од головите на турците).

...ааааааа горда сум на Баварциве...се растурија од давање голови (секој за својата репрезентација),но она што особено ме радува се двата денешни гола на Даниел ван Бајтен (28 и 68 минута) против Турција (Алтинтоп стрелец на еден од головите на турците).

Ајде сеа уште Мичо да бапни еден и доста се Баварски голови за вечерва.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom