Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште Клосе да дава голови за Баерн како што дава за Германија .....

Уште Клосе да дава голови за Баерн како што дава за Германија .....

Миро и Полди се крај... за Германија гинат а во клубот... :kesa:

Читам Брено се враќа и тоа со амбиции за прв состав. Ајде да видиме што може малиот во секој случај ни требаат алтернативи позади а полош од фатениве наши штопери тешко дека може некој да биде....

Миро и Полди се крај... за Германија гинат а во клубот... :kesa:

Читам Брено се враќа и тоа со амбиции за прв состав. Ајде да видиме што може малиот во секој случај ни требаат алтернативи позади а полош од фатениве наши штопери тешко дека може некој да биде....

Breno e so stakleni noze i ne veruvam deka ke go bide.

Брено кога ќе биде фит за да почне да игра?
Барем да гледам ново лице у одбраната место сегашните дрва

Не верувам дека баш одма ќе е фит за играње. Веројатно за месец дена ќе има шанси да конкурира за прва постава. За во Сабота ќе е интересно да видиме дали ќе има промени во централната одбрана. Лично јас (некој сега нема да се согласат ама тоа ти е демократија :pipi:) мислам дека е сеедно кој и да игра примаме голче ние барем едно...

50 50 или ке примиме или не.:pos2:
Иако мислам едно не ни бега.
Читнав некаде дека Мертесакер добил добар лакт во глава на дуелот со Азербејџан. Некои информации дали е повреден, можеби нема да игра со нас.
Тоа би било добро.

Не верувам дека баш одма ќе е фит за играње. Веројатно за месец дена ќе има шанси да конкурира за прва постава. За во Сабота ќе е интересно да видиме дали ќе има промени во централната одбрана. Лично јас (некој сега нема да се согласат ама тоа ти е демократија :pipi:) мислам дека е сеедно кој и да игра примаме голче ние барем едно...

можеби ке примиме едно голче но ке им дадеме минимум 4 гола затоа што Мертезакер и Налдо сигурно нема да играат

--- надополнето ---

не даде он гол :(:(:(

па што ако не дал гол (не е напаѓач :icon_lol:), треба да бидеш среќна ако играл добро и стабилно во одбраната

50 50 или ке примиме или не.:pos2:
Иако мислам едно не ни бега.
Читнав некаде дека Мертесакер добил добар лакт во глава на дуелот со Азербејџан. Некои информации дали е повреден, можеби нема да игра со нас.
Тоа би било добро.
Mertesacker 4-6 недели пауза, скршена очна коска.

Одбраната на Вердер.

Фритц-Продл-Силвестре-Пасанен

:pos::pos::pos:

мора да са згазее вердер..... и уше една интересна работичка првите сега за сега што се каисерслаутерн маинц хофенхајм и уште кој е таму играаат меѓусебно наредните колаа знаци тие бидејќи се израмнети по сила сега за сега ке играат нерешено мора да се победи вердер и келн. Баерн е на домашен терен мора победаа!!!!! :)

Боби[Мкд];3769493 напиша:
Mertesacker 4-6 недели пауза, скршена очна коска.

Одбраната на Вердер.

Фритц-Продл-Силвестре-Пасанен

:pos::pos::pos:

не ми е криво што ке примаат многу голови од Баерн, многу ке ми е криво доколку Тотенхем ги победи во Бремен во вторник :nesvest:

Мислам дека го видов мацолот во одбраната на Вердер.:pos2::pos2::pos2:

Без Мертесакер и Налдо, а и без Пизаро наши се 3те бода.
Судејќи според настапите за нивните селекции, нашиве играчи се во опасна гол форма. А Рибери очекувам да ја лизга од дриблинзи одбраната на Вердер и да ја наполни до врв.

Ааа конечно оптимизам малку во фан-клубов. Добро е.:) Само немојте толку да се потсмевате на туѓите одбрани знаејќи што го чува нашиот гол.:)

Aj nekoj neka mi pokaze schedule za liga sampioni posto idam u vtornik pa da vidam nesto da se napravi nekoe sobirce a?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom