Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
По ѓаволите !!!

:pos::pos::pos::pos::pos::zver:

Туку да го мааниме Тони на страна, в понеделник почнуваат со тренинзи на Сабенер Штрасе (си викам така се изговара:)) Терените биле перфектно обновевени, имале нови дресови за тренинзи, соблекувалните реновирани.. Милина им ги средиле терените за тренирање.

:pos::pos::pos::pos::pos::zver:

Туку да го мааниме Тони на страна, в понеделник почнуваат со тренинзи на Сабенер Штрасе (си викам така се изговара:)) Терените биле перфектно обновевени, имале нови дресови за тренинзи, соблекувалните реновирани.. Милина им ги средиле терените за тренирање.

Da vrodat treninzite so plod brat :)

Ах колку ми е мило што немаме Италијанци, Шпанци и Англичани во тимов.:) (од тие што моментално играат за нивните репрезентации).

Eве кај треба да го бараме засилувањето на стоперската позиција.

Kjaer: The bundesliga attracts me, Serie A sucks. ;)

http://www.spox.com/de/sport/fussba...n-us-palermo-liebaeugelt-mit-deutschland.html

Toj, и бек како Белхаџ од Алжир додека Контенто не порасне. И задоволен сум.

Мичо и Даниела си одат, Брено замена.

-Lahm-Kjaer-Badstuber-Belhadj/Contento-

Плус Кјаер има неверојатни плејмејкрски способности за централен дефанзивец, тоа што ни фали.

--- надополнето ---

Не ќе морат Швајни да се враќат назад по топка.

--- надополнето ---

:) :)

^ За Кјаер и јас одма реков уште коа го видов. Е сега не знам колку ќе се опаметат нашиве останува да видиме.
За бекот не го знам, но чим викаш така, ти верувам.:)

Ама 21 година, и Бадштубер толку има. Ќе имаме најмлада задна линија, ама ако не ми смета тоа. :)

И Дортмунд играат така со Суботиќ-Хамелс. :) Иако јас сум да се отарасиме од Брено и Даниела а Мичо да седи замена. Мислам друга комбинација ќе има.

--- надополнето ---

Едит: Даниела потпиша нов договор, кој ќе го трпи и догодина. :( :(

Брено нема да го продадат. Ќе се врател ете за нареднава. Само не ми е јасно што гледаат во него? Ниту еднаш го немам видено да изигра како што треба. Јбг млад е, ама има и на негова возраст што растураат. Или пак можеби од вБајтен учел, па затоа така.

Кјаер е некоја младалачка варијанта на Даниел Агер.Премногу е млад и неискусен.Поготово што и Бадштубер е исти ко него.Нас ни треба некој со искуство интернационално,со цврстина и издржливост.Кјаер е добар ама во најава.Таков имаме веќе.

Такашто би одел на варијанта Даниел Агер,Видиќ,Луизао,Бруно Алвеш......

Од Тони се отарасивме и тој негов мегаломански договор.Такашто немаме проблем со финансии,можеме комотно да понудиме сериозен договор.

Околу бековската позиција-Доменико Кришито.Он е италијанска варијанта на Филип Лам.Ама буквално,дури и во изглед.Го гледам на светското,одличен е!!!

Lugje dajte nesto za organizacija da napraime oktomvri da se ide na nekoja utakmica a ?

Ajde da se sobereme i da ideme.

Lugje dajte nesto za organizacija da napraime oktomvri da se ide na nekoja utakmica a ?

Ajde da se sobereme i da ideme.

Ќе честиш пасош? :)

--- надополнето ---

Абе денес на тренинг биле и Соса и Отл.. Што к*р бараат, нели немаше да ги враќаме назад?

Ќе честиш пасош? :)

--- надополнето ---

Абе денес на тренинг биле и Соса и Отл.. Што к*р бараат, нели немаше да ги враќаме назад?

Па Соса нели е со Аргентина на светско...

Абе каков Соса бе!!!!

Па ни Марадона не го зима Соса.Он Камбиасо и Занети не ги зема,па Соса ни за собирач на топки не го зима.Читам у Италија ќе оди,па нека го праќаат што побрзо.Отл исто негде нека се губи.Го глеам и Ван Бајтен денес на тренинг и ми се темни.Подобро да добие нова функција на џокер-напаѓач,убедливо поголема корист ќе имаме.

Иначе ова денеска собрани пола аматери,не е тоа тоа!Ќе има последици од светсково али јебига.Имаме солиден состав,и ќе може да се компензира.

Сепак дур не видам,што ќе се праи со одбранава,ништо од желбите за догодина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom