Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
"Ich habe einen laufenden Vertrag beim FC Bayern. Und dort entsteht gerade etwas, das mir Spaß macht", sagte Lahm gegenüber der Bild. "Deshalb werde ich mit Sicherheit in der nächsten Saison beim FC Bayern spielen." (http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/lahmspricht-ueber-zeit-nach-derwm-807688.html)

То бе Фичо бе. Да се знае :pipi:

Инаку се појавуваат сомнежи околу новиот договор на Рибс и кај некој друг? Ваков Рибери? - Не благодарам... и тоа за 10м годишно... каква тиња беше денес, ништо не му тргнуваше од нога.

Нека се одмори 2 недели од СП - сигурно ќе му дадат толку - па право во тренинг камп со Луис да го дотера за новата сезона...

"Ich habe einen laufenden Vertrag beim FC Bayern. Und dort entsteht gerade etwas, das mir Spaß macht", sagte Lahm gegenüber der Bild. "Deshalb werde ich mit Sicherheit in der nächsten Saison beim FC Bayern spielen." (http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/lahmspricht-ueber-zeit-nach-derwm-807688.html)

То бе Фичо бе. Да се знае :pipi:

Инаку се појавуваат сомнежи околу новиот договор на Рибс и кај некој друг? Ваков Рибери? - Не благодарам... и тоа за 10м годишно... каква тиња беше денес, ништо не му тргнуваше од нога.

Нека се одмори 2 недели од СП - сигурно ќе му дадат толку - па право во тренинг камп со Луис да го дотера за новата сезона..
.

1 Болд : Превод молам.:)

2 Болд : Не ми се верува, друга беше маката во играта. Немаа мотивација никаква, тоа ги отепа. Каде кај нас, вГаал еден хитлерски говор кога ќе му одржи, има да ора по терен како порано.

Van Buyten treba da se stavi na transfer lista .. Van Buyten POD ITNO ,a na Demichelis neka mu se ponudi plata za da gree klupa ..Demichelis e zakon za da gree klupa.
Ajde ovoj gospod neka ne pozlati so dobar defanzivec godinava.

1 Болд : Превод молам.:)

2 Болд : Не ми се верува, друга беше маката во играта. Немаа мотивација никаква, тоа ги отепа. Каде кај нас, вГаал еден хитлерски говор кога ќе му одржи, има да ора по терен како порано.

1. Имам договор со Баерн и во Минхен во процес е нешто (слоб.превод: „крчка нешто“:smir:) што ми приредува особено задоволство. Со сигурност може да кажам дека нареднава сезона не мрдам од Баерн.

1. Имам договор со Баерн и во Минхен во процес е нешто (слоб.превод: „крчка нешто“:smir:) што ми приредува особено задоволство. Со сигурност може да кажам дека нареднава сезона не мрдам од Баерн.

Супер си е Филипчо, сигурно ќе бапне еден долгорочен договор сеа, в година (2011/12) добива капитенска лента и нема бегање. А до кога му е сегашниов договор, не ми текнува?

2012. Еве ти страна за такви детали - топ е :smir: http://transfermarkt.de/de/

Нема врска што е на Германски - само впиши играч/клуб горе лево и барај. Другото е горе-доле лесно.

Werder go dava Ozil za 10 m EURO.

Mora da se zeme so dva AMC: KROOS I OZIL.
MC/DM: Schweini
I krila Robben i Riberry.

Хаха нема Озил за 10 милиони бе, 30 минимум, верувај.

Туку брука сме. Ги поседуваме двајцата најнеталентирани дефанзивци на светсково. :pos::pos::pos:

Боби[Мкд];3627143 напиша:

Туку брука сме. Ги поседуваме двајцата најнеталентирани дефанзивци на светсково. :pos::pos::pos:

Bobi brat na Ozil mu istekuva dogodina dogovorot pa taka ako ne go dade Werder sega i da kari nekoe evro od nego sega dogodina moze da dojde i za bez pari samo trosok za plata.

^ Абе ќе се гушат со Кроос, многу гужва ќе се стори така напред. Ко лани на почетокот ко имавме 4 шпица и од толку конкуренција, никој не го бидуваше да изигра како што треба.
По 1 000 000ти пат, прво одбрана да се засили, после за останатото ако има потреба.

Боби[Мкд];3627143 напиша:

Надополнето со магарето ван бајтен и приказната станува трагикомична!...сосе лусио иронична:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom