Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
No way Балак да се врати кај нас, а не ни сакам јас. Воопшто не ни е потребен сеа.

Јас радо би го дочекал во Минхен,јес да не ни е потребен ама сепак може да изигра место ван Бомел,ама сепак мислам дека нема да сака да се врати кај нас.

Зошто радо би го дочекал курвата, си замина за пари и слава, не го сакаше клубот, шо го ебиш. Лузер вечен. Кај отиде нема трофеи зимање, ќе видиш сеа репрезентацијата без него крш ќе прај.

Реално,Балак не заслужува да се врати во Баерн зашто многу педерски се испонаша пред 4 години,ама сепак сметам дека има квалитет (и убавина) кој може да му биде од корист на клубот.Јас да сум на местото на Хенес би го земала ама секој ден по една шлаканица би му мавала баш заради тоа што го стори на времето.

Драги фанови на Баерн Минхен,во врска со местото за следење на натпреварите од СП кое започнува во петок, сакам да ве известам дека штотуку добив еден предлог од страна на главниот од 24fudbal во врска со следење на истото.Предлогот нема да го соопштам јавно но затоа кој може денес или утре да ме контактира на мсн или моб. нека го стори тоа (0ва се однесува особено на Bavarec) :pipi:

Вечер малку покасно. Како ти беше 0800-? :pipi:

Балак си го кажа своето кога си замина од Минхен... сакал да запознае нова култура така? Валута нова сакаше мамето твое... Ете му сега нека оди кај Арапите нека игра мал фудбал кој го врти.

Абе човеци оти не кажувате. На Клосенце денес му бил роНденден. Ајде нека му е среќен, па му посакувам да биде прв стрелец на светсково, и да го замине не знам кој требаше, Роналдо или...
32 ги вркна, јас мислам дека доста му е во Баерн.

Абе човеци оти не кажувате. На Клосенце денес му бил роНденден. Ајде нека му е среќен, па му посакувам да биде прв стрелец на светсково, и да го замине не знам кој требаше, Роналдо или...
32 ги вркна, јас мислам дека доста му е во Баерн.

Време му е за кам бек во Кајзерслаутерн,му се поклопи годинава таман влегоа во 1 лига.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/sebastien-corchia-beim-fc-bayern-im-gespraech-795603.html

Корсија (или Коркија Бог знае како се чита) е 19 годишен талент од Франција (Ле Ман) кој по препорака на наш Чили Вили веројатно наредна сезона ќе не „засили“ :tapp: Во игра се 3,5 милиони Еврони. Ова ми има логика само како замена за Лам (не може да очекуваме дека секоја година, дури и после СП, ќе биде способен да изигра 50 натпревари). Со оглед на тоа што на Герлиц и Лел не сметаме наредна сезона и со оглед на доброто искуство со Французи (Лиза, Вили и Рибс) - може викам :toe:.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/ruffier-bayern-beobachtet-mich-797232.html

Освен тоа се зборува и дека сме дигнале раце од Ноер. Еден од кадидатите сега бил Руфиер (Монако). Според неговите зборови човекот имал контакт со Јуве и Баерн а го набљудувале и скаути на Барса. Вистина или само муабети да му се качи цената - не се знае.

^ Сето "таленти" "таленти" и "таленти". Изгледа со појаки докажани фудбалери ќе се засилуваме еднаш на 3 години.:tapp:

Баерн има најстрашна трансфер-политика.Секоја сезона се некои таленти Хенес ми купува :nesvest:...веќе се навикнав.
Туку,пред малце прочитав дека Шалке и Вердер го бараат Балак (Баерн не). Леле,колку само сакам да се врати у Баерн ама баш непосредно пред стартот на новата сезона и сакам да грее клупа првите неколку кола (за казна тоа):pos2:

Бегај бе некоја луда плата ќе бара + на рака тоа што треба да се даде за 32годишен дедо беаз вистинска перспектива - не благодарам.

вБомел сосема солидно си ја врши работата за сега а после него има време - Кедира да видиме како ќе функционира со Бастиан за почеток...

aaa luda plata si znae on nema veke sto da bara 33 godini ima i go baraat timovi ko schalke i leverkusen nema sansi oni da mu ponudat golema plata.

Па негде прочитав дека Штудгард биле заинтересирани за Тимошчук, па да пробаме Кедира да го земеме, и Лел да им го дајме и Тимо. :)

Инаку годинава му е мамама да се наполниш со добри играчи, вгодина ќе стапи во сила финансиската регулатива на трансфери на УЕФА.

Не сакам да коментирам сооглед на тоа дека ќе почекам да помине светскотво,па тогаш ќе се знае околу трансферите по конкретно.Ова до сега беа тешки заебанции што се пласираа по веснициве,све таленти до таленти,смешно дури.

Искрено ако не направат нешто асално после светсково по тоа прашање,за мене ќе биде полошо од поразот во ЛШ годинава.На ваков тим,на ваква основа да не се подобри во уште тие 2,3 сегменти(одбрана и напад) мислам дека е ретардирано.Треба да си глуп да штедиш 40-50 мил на сите пари што ги заработивме сезонава,и да мислиш дека тимов е добар.Тимот е добар,односно многу добар,ама ни треба АСАЛЕН бек и централен дефанзивец за да биде одличен....Не Корчиа од Ле Ман ебаго со цена од 3,5 мил.

И више крај околу трансфериве....Управа е на потег!

Golmanot e super sum go gledal na nekoj utakmici vistina e mnogu dobar

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom