Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добри луѓе,баталете го Швајни сеа и кажете ми дали се имате нешто договорено за фан-собирите (за Германија на СП кај ќе ја гледаме и нормално Баерн од следнава сезона).

Добри луѓе,баталете го Швајни сеа и кажете ми дали се имате нешто договорено за фан-собирите (за Германија на СП кај ќе ја гледаме и нормално Баерн од следнава сезона).

Добра девојко, јас сеуште со никој се немам договорено, ни видено, заглавив со испити не можам да мрднам. За другиве не знам.

Znaci vaka sega za svetskovo najdobro ke bide sea za sea da pravime planovi za so Srbija kade ke se gleda , a za so Bayern dogodina vo Irish Pub povtorno bidejki nitu edno mesto nema da moze da ne sobere osven Irish pub i pred se drugite ne bi ni dozvolile da pravime UKA BUKA :) :) ....taka da ostanuva Irish pub a toa za problemot so personalot e vekje resen :wink: bev vcera vo Irish Pub i spored ponasanjeto na personalot mislam deka vekje nema da ima problemi samo ke treba da se vnimava na smetkive vo idnina.

--- надополнето ---

Ајде ветувам дека ќе гледам попозитивно на работите.:wink:

А за ова невозможново што го напиша, јас пак би размислил.:)

E tuka si svetski znaci,ajde gledas preku smajlinjata se osekja deka se menjas :) hehehe

Znaci vaka sega za svetskovo najdobro ke bide sea za sea da pravime planovi za so Srbija kade ke se gleda , a za so Bayern dogodina vo Irish Pub povtorno bidejki nitu edno mesto nema da moze da ne sobere osven Irish pub i pred se drugite ne bi ni dozvolile da pravime UKA BUKA :) :) ....taka da ostanuva Irish pub a toa za problemot so personalot e vekje resen :wink: bev vcera vo Irish Pub i spored ponasanjeto na personalot mislam deka vekje nema da ima problemi samo ke treba da se vnimava na smetkive vo idnina.
Тоа значи дека ти ќе бидеш во Ск за време на СП?
И како сфати дека нема во иднина да имаме проблеми во Ирски?

Тоа значи дека ти ќе бидеш во Ск за време на СП?
И како сфати дека нема во иднина да имаме проблеми во Ирски?

Za Srbija ke dojdam sekako i za naredna faza,a za vo Irish znam deka ke nema problemi posto bevme vcera so Dare i personalot bese stvarno cool sprema nas ne usluzuvaa kako sto treba :) :) i ne ne gledaa so krivi oci :)

Ок и сега што праиме? Нешто конкретно за 11ти има? За ЈАР-Мексико?

Brat nema sto da barame na 11-ti za JAR - Meksiko jas vikam da se sobereme za so Srbija nema sto drugite da gi gledame a i plus ispiti imate aloooo :pos2:,a jas pak polagam na 29 :(

Колку добра школа имаме, секоја година се потврдува тоа.
Едно момче за кое јас прв пат слушам, Marius Duhke, постигнал 6 голови во едно полувреме, односно помеѓу 5 и 40 минута. И тоа во дерби натпревар меѓу младинците на Баерн и Минхен 1860.
Детево е 16 годишно, и ете му нова работа на Вангалоски да го калеми, па да го видиме в година некои 5 минути и во првиот тим.:)

Колку добра школа имаме, секоја година се потврдува тоа.
Едно момче за кое јас прв пат слушам, Marius Duhke, постигнал 6 голови во едно полувреме, односно помеѓу 5 и 40 минута. И тоа во дерби натпревар меѓу младинците на Баерн и Минхен 1860.
Детево е 16 годишно, и ете му нова работа на Вангалоски да го калеми, па да го видиме в година некои 5 минути и во првиот тим.:)

Хехе на Ајакс почнавме да наликуваме со децава.

Хехе на Ајакс почнавме да наликуваме со децава.

Хех да. Ама како и да е, во секој случај супер е ова што секоја година си вадиме наши производи од школата.
А разликата меѓу Баерн и Ајакс (во ова поле) е тоа што ние не ги правиме играчите за да ги продаваме и да заработуваме пари од нив. Нашите играат за нас.:wink:

Драги фанови на Баерн Минхен,во врска со местото за следење на натпреварите од СП кое започнува во петок, сакам да ве известам дека штотуку добив еден предлог од страна на главниот од 24fudbal во врска со следење на истото.Предлогот нема да го соопштам јавно но затоа кој може денес или утре да ме контактира на мсн или моб. нека го стори тоа (0ва се однесува особено на Bavarec) :pipi:

balak si zamina od celzi sto mislite da si go vratime nazad vo baern?

Nemasanse da go zememe nie sega ce bereme gubrinja ako pamtis koga zamina vo Celzea izjavi deka sum zaminal za da osvoim LS toa znacese deka so Bayern nema sansi da osvoi

pa i vo pravo si bese so karimi i so hasemijan ne se osvojuva LS

Балак се враќа во Германија, и тоа право у Гелзенкирхен. Mark my word. Иако ќе има борба за него летово, оти е free agent.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom