P
PoisonLady
Гостин
Добри луѓе,баталете го Швајни сеа и кажете ми дали се имате нешто договорено за фан-собирите (за Германија на СП кај ќе ја гледаме и нормално Баерн од следнава сезона).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри луѓе,баталете го Швајни сеа и кажете ми дали се имате нешто договорено за фан-собирите (за Германија на СП кај ќе ја гледаме и нормално Баерн од следнава сезона).
Ајде ветувам дека ќе гледам попозитивно на работите.:wink:
А за ова невозможново што го напиша, јас пак би размислил.![]()
Тоа значи дека ти ќе бидеш во Ск за време на СП?Znaci vaka sega za svetskovo najdobro ke bide sea za sea da pravime planovi za so Srbija kade ke se gleda , a za so Bayern dogodina vo Irish Pub povtorno bidejki nitu edno mesto nema da moze da ne sobere osven Irish pub i pred se drugite ne bi ni dozvolile da pravime UKA BUKA![]()
....taka da ostanuva Irish pub a toa za problemot so personalot e vekje resen :wink: bev vcera vo Irish Pub i spored ponasanjeto na personalot mislam deka vekje nema da ima problemi samo ke treba da se vnimava na smetkive vo idnina.
Тоа значи дека ти ќе бидеш во Ск за време на СП?
И како сфати дека нема во иднина да имаме проблеми во Ирски?
Колку добра школа имаме, секоја година се потврдува тоа.
Едно момче за кое јас прв пат слушам, Marius Duhke, постигнал 6 голови во едно полувреме, односно помеѓу 5 и 40 минута. И тоа во дерби натпревар меѓу младинците на Баерн и Минхен 1860.
Детево е 16 годишно, и ете му нова работа на Вангалоски да го калеми, па да го видиме в година некои 5 минути и во првиот тим.![]()
Хехе на Ајакс почнавме да наликуваме со децава.