Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
WTF is wrong with you???

Абе чоеко си пробува дали му чини тастатурата па и ти па.:pos:

Боби[Мкд];3603827 напиша:
Ама научете ја химната ок?

Лесна е.
Прегледај го приврзокот 30090

Без химната никаде не одиме. Нема Светско за тој што не ја знае.:)

Абе што бидна со Робен? Утре ќе знаеме дали ќе игра, а?

Боби[Мкд];3603827 напиша:
Ама научете ја химната ок?

Лесна е.
Прегледај го приврзокот 30090

Не не. Другата строфа (првата мислам) - не е сега веќе дело од официјалната ама that's the shitz :pos2:

--- надополнето ---

Абе чоеко си пробува дали му чини тастатурата па и ти па.:pos:

Без химната никаде не одиме. Нема Светско за тој што не ја знае.:)

Абе што бидна со Робен? Утре ќе знаеме дали ќе игра, а?

Веќе денес е :smir:

Ај решете се сега која строфа,да знам да ја научам :pos2::pos2::pos2:

^За отворање не знам, зависи со испити како ќе бидам. А за Германија обавезно, за секој натпревар на Германија count on me.

Абе заеби јас полагам утре, 15ти и 18ти ама мора да се гледа СП фака де фак испити... :salut:

--- надополнето ---

Ај решете се сега која строфа,да знам да ја научам :pos2::pos2::pos2:

Амбициозно тоа на бато... :back:

http://translate.google.com/transla...voetbalzone.nl/doc.asp?uid=108249&sl=nl&tl=en

Еве, Робен е веќе убеден дека ќе игра, рекол дури и со повреда би играл и би ја ризикувал кариерата за националниот тим. Во најдобар случај за една недела ќе се врати, ама оваа недела го чека напорен и интензивен тренинг за да ја залечи ситната повреда.

--- надополнето ---

И така точно има 7 дена до првиот натпревар на Холандија, кога Данска ќе биде силувана.

I am looking forward, да го гледам Робен како станува најдобар играч на светот годинава.:tv:

И ја сеа видов. Пак против Мур, изгледа не муе доста што гу пцуев преку милион пати на финалето.:pos::pos:

A i ova ..... molete se Robben da go prezivee svetskovo.

Јас тоа го трубам цело време. Ама изгледа на сите им е поважно да биде најдобар играч сезонава, по цена на неговата кариера. И една изјава негова прочитав, вика дека ако требало ќе си ја ризикувал кариерата за националниот тим. Не е на арно, имам чувство дека ќе го изгубиме за в година.

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/schweineteiger-chelsea-interesse-tz-794965.html

Некој накратко превод да дај, ама стварно да разбира, за „изгубен превод“ тука е google.
Нешто посериозно, или „амм....мисли....врти...сучи....ахамм....можда....шознам....“?

Немој не ме плаши вака.:)
И јас неам поим од германски, па да почекаме некој од експертиве да пише.

И јас се исплшив искрено. И то многу, верувај појќе од тебе.

Треба да бидеш среќен ако недајбоже доаѓа кај вас Швајни. Тој е еден од најдобрите на негова позиција, и со своите 25 години има и преголемо искуство стекнато, како во Баерн, така и во репрезентацијата. Не џабе ми е најомилен играч.:)

Треба да бидеш среќен ако недајбоже доаѓа кај вас Швајни. Тој е еден од најдобрите на негова позиција, и со своите 25 години има и преголемо искуство стекнато, како во Баерн, така и во репрезентацијата. Не џабе ми е најомилен играч.:)

Го видов во финалето на ЛШ, кај шо ми требаше. Еден фластер - и Швајнштајгер е воздух. Нема потреба од глупирање од страна на Челзи кое ќе доведе до уште поголемо глупирање од страна на Баерн со некои многу сериозни, а сепак исто толку смешни суми за играч кој нема да донесе реален напредок за Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom