Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков Чигра бе, со Пиќе би правел градинка, ама со овој само зоолошка градина.

Каков Чигрински какви 15 милиони бе,не се глупирајте.Само проверена роба треба у дефанзива,ко што вика Баварец од 25 до 29 највеќе.

Го критикуваш Боби дека си има своја фантазија,а ти си бетер од него.
...Подобар од Демикелис и Ван Бајтен :pos2:

Во моментов секој е подобар од овие двајца,посебно од Ван Бајтен.Во ЛШ,тоа е најаматерскиот дефанзивен пар што постои.За Бундес се супер,ама на интернационално ниво,катастрофа.

Па Диего Милито,го напраи мало дете Ван Бајтен.Абе какво мало дете,го направи инвалид да изглеа.Како сакат беше во дуелите со него.И Демикелис исто,го бушеа како сакаа,му правеа силовање,затоа и изгубивме.

Далеку од тоа дека Чигрински е Немања Видиќ,ама Барса сигурно не купува аматаери,него го купи да го има како замена,и така во таа екипа нема што многу да се купува.Поентата ми е,дека во оваа наша ситуација и Чигрински е подобро решение од нашиве двајца централни.Зборам за ЛШ!

Се молам на господ да купиме некој добар централен дефанзивец летово!!!!

Боби,а тие комбинации што си праиш со Диего,можеш комотно да си укључиш менаџер,па играј и без одбрана ако сакаш.Тие финти дека во “модерниот“ фудбал нема деструктивци или дефанзивци,продавај ги на друго место.Со таа формација,примаме по 4-5 гола по утакмица.

Како може да играш во средина без играч кој ќе може да пресече акција на средина на терен???Диего ќе ти ја држи средината??? Швајни е добар,ама само он не е доволен,немаш рамнотежа.Врска ти нема таа теорија.

Земи го Интер за пример....Од што они немаат деструктивци и дефанзивци во средина освоија ЛШ.Па и Луис Фабиано ти вика дека е подобро Бразил на светско да освои титула,него ли да играа убав фудбал па да останат голтари.

Титули се бројат Џони,лепота је пролазна!

Јас не сакам Чигрински, се додека има други опции. Вбајтен вака така, ама ако ништо друго во најдобрите стрелци годинава беше. Со ова ни малку не кажувам дека сакам да го гледам и в година, доста му е кај нас, но дека мора некоја класа одбранбен.

Хммм... ова со Чигри веќе го презедоа неколку германски страни. Не мора да значи посебно што не ми е логично тоа што читам во јавувањава „Баерн пратил скаути“ (какви црни скаути бе за овој треба да се знае веќе се од а-ш и назад уште еднаш, млад е ама не е некој петле па да видиме што може) ама сепак.

Се сложувам со повеќето тука - не е катастрофа ако го земеме ама не сум па ни превоодушевен од идејата...

Абе ве читам на подфорумон за Светсково за Робен сите сакате да се врати, да игра, бла бла бла. Многу е поубаво за нас да се опорави како што треба летово, за да биде 100% фит наредна сезона за со Баерн. Еве да речиме да се опорави колку толку за Светсково. Тогаш гарантирам дека нема да го заврши, еден старт и капут, обновува стара повреда и отиде наредна сезона. Затоа, нека си седи, нека се опоравува летово, да не ризикува на Светсково. Многу ми е галје што ќе направат Холандија на истото.

Абе ве читам на подфорумон за Светсково за Робен сите сакате да се врати, да игра, бла бла бла. Многу е поубаво за нас да се опорави како што треба летово, за да биде 100% фит наредна сезона за со Баерн. Еве да речиме да се опорави колку толку за Светсково. Тогаш гарантирам дека нема да го заврши, еден старт и капут, обновува стара повреда и отиде наредна сезона. Затоа, нека си седи, нека се опоравува летово, да не ризикува на Светсково. Многу ми е галје што ќе направат Холандија на истото.
Епа мене ми е гајле!!!

Како бе, мора да игра Робен, да стане најдобар играч на светот. Ќе се бори со Меси, Руни и Кики на светското. Е сега ако се паднеме со Холандија ќе го пцуеме, јебига. :pos::pos:

--- надополнето ---

АЈДЕ АИРЛИЈА.

8 Tage aus.

Robben:Ich werde in der WM spielen!

:je::je::je::je:

Го заслужи светсково.

Боби извор? Мислам дека има мала граматичка греша горе во германското горе само ајде оставам простор зш заарѓан сум :smir:

--- надополнето ---

EDIT:

Утре ќе се знае: Entscheidung über Robben ist vertagt! (одложена одлуката за Робен)

Rotterdam - Die Teilnahme von Offensiv-Star Arjen Robben an der Fußball-WM in Südafrika hängt weiter am seidenen Faden. Am Montag soll es nun eine Entscheidung geben.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/entscheidung-ueber-robben-vertagt-793712.html

Нема извор, ама информација од прва рака е.:wink:

тз и билд уште не знаат. :)

Абе се собираме за отварање на СП? За Германија секако се собираме на 13ти, Недела во 20:30?

^За отворање не знам, зависи со испити како ќе бидам. А за Германија обавезно, за секој натпревар на Германија count on me.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom