Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле спасо, се напати со германскиве играчи, едно време со Мертесакер дрвоно сеа со Бек ли?

Освен Лам, и сега Хамелс, Ховедес и Боатенг, во германија нема квалитетен дефанзивец.

Боби[Мкд];3590826 напиша:
Леле спасо, се напати со германскиве играчи, едно време со Мертесакер дрвоно сеа со Бек ли?

Освен Лам, и сега Хамелс, Ховедес и Боатенг, во германија нема квалитетен дефанзивец.

:pos2::pos2::pos2::pos2: e ajde de koj mislish ti? SAGNA , LASS DIARRA , SRNA , BOSINGWA , MAICON , DANI ALVEZ , JONHSON , RAFAEL , SERGIO RAMOS , ovie site mi se za RESPECT ali site se zafateni eve se sushka deka i Srna e veke prodaden i ima dogovor so Chelsea pogore napisav 20 m/f ...znaci od ovie ostanuva lass Diarra :(

Боби[Мкд];3590826 напиша:

Боатенг не е лош ама... not Bayern material според мене. И Бек е ок ама истото важи и за него.

Чекајте бе може некоја ѕверка ќе излезе од светсково. Со такви никогаш не можеш да бидеш сигурен, ко киндер јајце коа купуваш се, ама сепак...

Боатенг не е лош ама... not Bayern material според мене. И Бек е ок ама истото важи и за него.

Чекајте бе може некоја ѕверка ќе излезе од светсково. Со такви никогаш не можеш да бидеш сигурен, ко киндер јајце коа купуваш се, ама сепак...

E ajde da pocekame ali ni treba svetska klasa igrac eve kako Ashley Cole :) ali mnogu tesko da se najde :(

И да го чекаме светсково,и да се покаже некој,ќе му акнеме некоја сума и ќе го донесеме и не дај Боже ќе испадне некој играч за една сезона.Батали тоа не ми е некако сигурно,ни треба докажан фудбалер вака ништо не е сигурно...

--- надополнето ---

Еве и нешто од атмосверата у Ајриш од финалето,али слабо се гледа...

http://www.facebook.com/pages/Lavov...0982#!/video/video.php?v=1458998356984&ref=mf

Абе зш нема асална снимка... и оваа не е „лоша“ ама баш и не доловува атмосфера (тие што беа знаат што зборувам):pipi: Е сега и ко ќе размилсам на таа атмосфера не знам кој се замараше со снимање :pos2:

Nema nikakvi spekulacii okolu transfri cekka izgleda posle svetsko
sluznav deka Topkete so ce se igra na svetsko bile balon taka izjavile nekolku golmani megu koj i Casilas

^ Абе педери, а тие шо неаме фејсбук на што да го гледаме клипов.:) (или само јас сум таков):)

cute-cat-asking-for-cookie.jpg

Пред да се потепаш да направиш фб профил (:smir:) - не се гледа скоро ништо не се исплати :pipi:

Attachments

• cute-cat-asking-for-cookie.jpg
    cute-cat-asking-for-cookie.jpg
    68,6 KB · Прегледи: 6
:pos::pos: Сликчево од кај го ископа.:)
Викаш да не отворам, чим не се гледа ништо. А како бев залетан, брат, скоро го отворив.:)
Абе Скопјани (:)), дајте кажете место за в година, немојте јас сеа да се растрчам низ градов. Сериозно, ако на некој му текне добро место за гледање фудбал, да си го резервираме за в година, за собиранките. Ајриш дефинитивно не, после сето тоа. Патем, и Светсково кај ќе го гледаме...

Глеам многу сте се засекирале кај ќе гледаме утакмици,а уствари никој ништо не презема...:toe: Па растрчајте се малку или да не сакате јас да го сторам тоа??

Глеам многу сте се засекирале кај ќе гледаме утакмици,а уствари никој ништо не презема...:toe: Па растрчајте се малку или да не сакате јас да го сторам тоа??

U IRISH PUB na pivo i toa na popust :) hehehe

Народе,ај сеа малце посериозно.Ако некој има намера да се ангажира околу пронаоѓањето на ново место каде ќе можеме да гледаме СП и се останато наредна сезона,гледајте тоа да биде во центар или во близина на центар.Немој да ми забегувате многу далеку,пошто ако сакате да идете далеку,барем директно организирајте у Тетово( бар да се знае у друг град) :pos2:

Народе,ај сеа малце посериозно.Ако некој има намера да се ангажира околу пронаоѓањето на ново место каде ќе можеме да гледаме СП и се останато наредна сезона,гледајте тоа да биде во центар или во близина на центар.Немој да ми забегувате многу далеку,пошто ако сакате да идете далеку,барем директно организирајте у Тетово( бар да се знае у друг град) :pos2:

Ако сакате за во Тетово јас ќе ви организирам, има добро место за тоа. Во ВИП ложа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom