Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе првиот пат коа ги видов и мене не ми се бендисуваа (многу ми беа ПСВ фазон) али сега колку повеќе ги гледам толку повеќе ги засакувам. До толку што дури размислувам да си зеам еден (преку нет некако да сврзам преку другар од Германија зш не испорачуваат тука) а знаеш дека ич не сакам дресови да купувам, повеќе сум по маички. Она позади фората и ракавите ми се закон. Плус правени се ептен традиционално. Најубави ми остануваат овие сепак само не може да најдам:

stefan-effenberg-415x275.jpg

Али ако вторите се стварно такви... 1860 :kesa:

Инаку ако имаш на кабелска од 22 има на ЗДФ сите натпревари па ќе си седнам да ги изгледам на раат :tv:

Луѓе мои, ми текна една варијанта. Наредно коло ако изгубиме а Шалке да тепа 18:0 тие се шампиони.:pos2::pos2:
Ај да бегам в чаршија, се гледа дека сум пијан веќе. Се читаме утре.

cestitki do site za osvoenata titula i samo taka da prodolzime.
prva titula od mozni tri...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ej zolt Baern najde vo germanija selo bez kucinja godinava,ebati kilavata liga kade nieden klub osven baern ne nosi klasa igraci...

Добро бе кој те поканил тебе овде? :pipi:

Калчо фтв, жабарија рулззз бла бла јада јада... што и да треба да чуеш за да може мирно да спиеш :back:

Еве малку и од атмосферата во Минхен :)

:fcb4: Прекрасна атмосфера!

Има една песна: „Гледајте Шалке вака се слави титула“ :back:

Ej zolt Baern najde vo germanija selo bez kucinja godinava,ebati kilavata liga kade nieden klub osven baern ne nosi klasa igraci...

Затоа Милан 2 години трча по Џеко но никако да успеат да го земат од клуб ко Волфсбург :tv:

Секојдневно се раѓаат експерти во државава. Јас не знам зошто фудбалот во Македонија има таков неуспех.:tapp:

Добри луѓе!
Има ли некој што знае да ми каже утре (веќе денес) во колку саат ќе даваат реприза на Еуроспорт 2 од Баерн-Бохум? Ако некој знае,да ме извести задолжително!
Благодарам унапред :pipi:

http://www.stickerfreak.de/FC%20Bayern%20Seiten/Trikot%20Historie%20FCB.html

Сите наши дресови од 60та навака. Бајаги ги менуваме :smir: 2001 последниот не можам за жива глава да го најдам а и мислам и 100 евра би платил ако направат некоја спешл колекшн со тие.

Добри луѓе!
Има ли некој што знае да ми каже утре (веќе денес) во колку саат ќе даваат реприза на Еуроспорт 2 од Баерн-Бохум? Ако некој знае,да ме извести задолжително!
Благодарам унапред :pipi:

http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml

Не можам да најдам снимка дека ќе има :toe:

П.С:

bayernfahne.gif

За прослава на титулата и пред наредните 3 натпревари и две финалиња!

Со среќа нека ви е титулата.....а мислам дека ќе ја освоите и ЛШ....:smir:

Кога сме веќе тука...

Ај бе да научите сите што не знаете по 2-3 песни за финалево ко ќе се собереме во Ајриш :toe:

My personal favourites:

- Од 2:01 на клипчето доле - Gestern in Kiew morgen schon in Wien, zusammenhalten das ist unser Ziel, wir sind aus Muenchen, wir sind die Bayern, wir sind die jenigen die immer wieder feiern - „Вчера во Киев, утре веќе во Виена, секогаш заедно, ние сме од Минхен, ние сме Баерн, на крај ние секогаш славиме“
- 3:17 - Hier regiert der FCB - „Овде владее ФКБ“ (едноставно нели? :smir:)

И:

- Ei ei ei eiiiiiii, FC Bayern Muenchen, wir singen und tanzen auf jeden Fussballplatzt, ein Schuss, ein Tor die Bayern - „аи аи аи аиии ФК Баерн Минхен, играме и навиваме на сите терени, шут и гол за Баеерн“

Или измислете нешто бе на Македонски :smir:

Кога сме веќе тука...

Ај бе да научите сите што не знаете по 2-3 песни за финалево ко ќе се собереме во Ајриш :toe:

My personal favourites:

- Од 2:01 на клипчето доле - Gestern in Kiew morgen schon in Wien, zusammenhalten das ist unser Ziel, wir sind aus Muenchen, wir sind die Bayern, wir sind die jenigen die immer wieder feiern - „Вчера во Киев, утре веќе во Виена, секогаш заедно, ние сме од Минхен, ние сме Баерн, на крај ние секогаш славиме“
- 3:17 - Hier regiert der FCB - „Овде владее ФКБ“ (едноставно нели? :smir:)

И:

- Ei ei ei eiiiiiii, FC Bayern Muenchen, wir singen und tanzen auf jeden Fussballplatzt, ein Schuss, ein Tor die Bayern - „аи аи аи аиии ФК Баерн Минхен, играме и навиваме на сите терени, шут и гол за Баеерн“

Или измислете нешто бе на Македонски :smir:

Пеер,отчекуваш од мене да научам песни на германски?:pos2::pos2::pos2:
И да не сакаш во студио да ги снимиме песните на македонски јазик што ќе ги измислиме алоооо?:pos2:
Во секој случај мала е веројатноста да научиме неколку песни до финалето (бар така мислам):toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom