Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3522929 напиша:
Haha Рибери ја забавуваше публиката, а Робен со детето славеше.

Ribery stays.:pipi:
Уфф и тоа како. Ваков тим не се напушта. А сериозно и јас мислам дека Вердер заслужија да им го дадеме купот, голема работа завршија денес за нас.

Уфф и тоа како. Ваков тим не се напушта. А сериозно и јас мислам дека Вердер заслужија да им го дадеме купот, голема работа завршија денес за нас.

точно, денеска си изиграа луѓето за нив, а не ко други екипи што би напраиле и би ја пуштиле утакмицата намерно за инат на Баерн

Werder ќе биде тешка утакмица во купот, оние се блиску до нас со квалитетот на тимот, ама нема давање, одиме на тројна титула годинава.baern

Abe Bremen ne igrase za nas i na niv im treba za liga shampioni i kakvo davanje kupot so vi e na vas i toj e nas :)

:vozbud::vozbud:

Неможам да чекам да го видам изразот на лицето на Магат шо се смееше лани со Волфсбург и шо кењаше годинава и се смееше кога го зедовме Арјен.

Sampioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:vozbud::vozbud::vozbud:
Samo kako se zabavuvase Ribery ova mi mirasa na nov dogovor sega uste na 5-ti da mu a namala kaznata i odime so najsilniod tim vo Madrit:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Честитки за титулата !
П.С Денеска по незнам кој пат се докажа дека во БУНДЕС ЛИГАТА нема никаква сомнителност во регуларноста на првенството.
Борусија игра нерешено,
Шалке губи дома од Вердер,
Леверкузен нерешено...иако на сите екипи многу им значеа победите.
Браво за БУНДЕС ЛИГАТА.
Во последниве 20 години од кога што ја следам никогаш немало сомнително првенство.
Италјанците за вакво нешто да постигнаат во калчото треба уште векови да поминаат.

Ајде со среќа педери.....првата од се надевам 6те титули сезонава ...поздрав баварци!!!!!!!!!!!!

Освоена е првата од трите титули сезонава :pipi: Многу сум горда:pipi:
А иначе видов во некој од погорните постови дека спомнувате Баерн да му го препушти купот на Вердер.НИКАКО!!! Вердер си играше за себе бидејќи се бори за 3-то место,место кое ќе ги носи во квалификациите за ЛШ+за прв пат во клубската историја Баерн е на добар пат да ги освои сите 3 трофеи во една сезона,така да....немој некој да спомнел пак таква глупост!:pipi:

Освоена е првата од трите титули сезонава :pipi: Многу сум горда:pipi:
А иначе видов во некој од погорните постови дека спомнувате Баерн да му го препушти купот на Вердер.НИКАКО!!! Вердер си играше за себе бидејќи се бори за 3-то место,место кое ќе ги носи во квалификациите за ЛШ+за прв пат во клубската историја Баерн е на добар пат да ги освои сите 3 трофеи во една сезона,така да....немој некој да спомнел пак таква глупост!:pipi:

сестро..... 6 титули.....на ваше место би барал 6 титули....Бундес Лига,Куп,Суперкуп на Германија,Лига на Шампиони,Суперкуп на Европа и Светското

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom