Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Васко, детуле, не го дрви веќе.

Туку денес ќе играме во новите дресови.

922532723-bayern-spielt-20102011-bundesliga-gestreiften-heimtrikots-bilder.9.jpg

:vozbud:

Сакам нешто вакво да видам:

-Muller-Gomez-
-Ribery-Schweini-Bommel-Altintop-
-Contento-Badi-Micho-Lahm-
-But-

:vozbud::vozbud:

Кој копирал од вас море филозофце.Биди реален додуша ти играше џамлии кога звезда ве помина во полуфиналето 1990-1991 и се пласира во финалето на тогашниот КУП на Евроспките Шампиони.Ве победи во минхен 2-1,а на маракана заврши 2-2.

Значи вака златен.. Баерн со вакви дредови играле во 1910 година, па подоцна во шеесетите и седумдесетите. А белграѓаниве се основани во 1945 година, така да некој некого копира! :tapp:

Супер се дресовиве, уште кога излегоа кажав. А господа "писмени", што толку се разбирате во историја, подобро некои информации задржете си ги за себе, попаметно така делувате. (ова е за гостите во фан клубов).
Еј, ај кој не е на излет заминат да ми каже дали ќе не даваат на еуроспорт?

Супер се дресовиве, уште кога излегоа кажав. А господа "писмени", што толку се разбирате во историја, подобро некои информации задржете си ги за себе, попаметно така делувате. (ова е за гостите во фан клубов).
Еј, ај кој не е на излет заминат да ми каже дали ќе не даваат на еуроспорт?

Не сум на излет само за да ги гледам Баерн па кога ќе завршат ќе одам :)
На еуроспорт 2 како што видов на реклама комбиниран пренос ќе даваат од поинтересните натпревари.

Ko crvena zvezda vi se dresovite...

Ko crvena zvezda vi se dresovite...

Значи пак ќе кажам да нема забуни : дресовите за наредна сезона се реплики од класичните дресови што ги носеле играчите после оформувањето на клубот. Пошто сега Баерн Минхен слави 110 годишнина од своето оформување, во таа чест в година ќе се игра со овие дресови, кои за мене се супер. Е сега ако Ѕвезда се постари од Баерн, па нашиве да имаат копирано дресови од нив.:tapp:

Siguren sum deka od vcera ne si pocnal da gledas futbal i zatoa razmisli ubo pa posle pisi nesto pametno:smir:
Dresovite ni se Top se nadevam deka ce ni pojdo dobro so tie dresovi i da osvoime mnogu tituli
Oficialniot sostav ???

Не разбирам,што сакаш да кажеш?

Да бидиме искрени, дресовиве се срање...

И ја останав, па уште 4 натпревари имаме сезонава и морав да го гледам овој.:pos2:Ти ебам комуњарскиот празник.

Ја ќе ја гледам на ТВ, само незнам колку ќе го има Баерн на еуроспорт 2, оти има два поинтересни дуели. Шалке-Вердер и Борусија-Волфсбург.

Ќе ви стам стримче после.

Да бидиме искрени, дресовиве се срање...
Не гледај го ти дресот на Рибери, он го расипува вкупниот впечаток на дресовите.

80евра се да ги порачаш од официјалниот фан клуб. :S

Абе јас друго зборев.Наумдб рече колку се грди дресовиве а Боби вика 80 евра се.:tapp:

Еве ги лепотаните:
678m5s.jpg

Пак мислам дека е грд дресот, но ајде :) Адидас имаат доста добри дизајни, добар е тој од шпанската репрезентација...

А еве го дресот од шампионските 90-ти години :)
b4xo9c.jpg

А гостинскиот дрес во средина... лелелеле :)

1ox94i.jpg

-Butt-
-Lahm- Demichelis- Badstuber- Contento-
-Robben- van Bommel- Schweinsteiger- Ribery-
-Müller- Olic-

subs: Rensing, van Buyten, Tymoshchuk, Altintop, Pranjic, Klose, Gomez

Официјални состави. :)

И да, напред Вердер.:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back