Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
"They got the boy sent off, the ran to the referee, the Germans are like that...Typical Germans"

Хммммм.....

KeaneReferee_468x402.jpg

076303-english-premier-league-referees.jpg

C_71_article_1182359_image_list_image_list_item_0_image.jpg

article-0-06019123000005DC-271_468x286.jpg

C_71_article_1130708_image_list_image_list_item_0_image.jpg

fergie_1521800c.jpg

Не гледам многу германци на сликиве :pos2:
Добари си дедо Ферги :)
tresat madinja englezivee..
koj gubi ima pravo da se ljuti....

не би рекол....Крос може да игра и понапред,немора да биде на иста позиција со Швајни...
Ne e cudo Kros da igra mesto Miler ce vidime so ce se sluci a da bide rezerva toa ce bide zlaten ѓoker (navistina e luks da imas na klupa eden takov futbaler)

По мене двата индивидуални потези на сезоната......

Едниот ви е добро познат,а другиот не беше гол,ама тоа е нешто што ве остава без зборови!

Чекам да видам кои се според вас најдобрите акции сезонава......

Чекам да видам кои се според вас најдобрите акции сезонава......

Покрај овие два што ги кажа, јас го додавам голот на Робен против Фиорентина (не пеналот:)), сличните слободни на Робен и Бади, потегот на мечот на Рибери против ХСВ, потегот на управата со донесувањето на Олиќ и Робен, и не ми текнуваат други сеа.

Покрај овие два што ги кажа, јас го додавам голот на Робен против Фиорентина (не пеналот:)), сличните слободни на Робен и Бади, потегот на мечот на Рибери против ХСВ, потегот на управата со донесувањето на Олиќ и Робен, и не ми текнуваат други сеа.

Добро али тоа се пак индивидуални потези......

Ја мислев на акции,ако ви текнува некоја добра сезонава,која ви останала во сеќавање!

Боби[Мкд];3463778 напиша:
Торпедо у фан клуб Баерн, потег на годината.:salut:
Тоа беше најдобро засилување во зимскиот преоден рок :icon_lol:

Добро али тоа се пак индивидуални потези......

Ја мислев на акции,ако ви текнува некоја добра сезонава,која ви останала во сеќавање!

Првата утакмица на Робен, против Волсбург, двата гола што ги даде беа од добри акции. Коа ќе ми текне друга (ќе ги гледам хајлајтсите сеа, ги имам сите досега симнато), ќе пишам.

Боби[Мкд];3463812 напиша:
Се шпекулира дека го бараме овој играч.

:toe:

Го прател некој?

Да,за Бордо игра,има потенцијал,го имам гледано,ама искрено не ми оставил некој впечаток.Мислам дека има подобри опции за левата бековска позиција.

На пример Коларов,кој е феноменален,или Али Цисоко од Лион и доста други.......

За наредна сезона мора да се донесе некој добар лев бек, Бади го поминуваа како невидлив да е против манцестер

:wink: Знајме братче, јака фора му направија. Сеа да е паметен и да потпише супер ќе биде.

За наредна сезона мора да се донесе некој добар лев бек, Бади го поминуваа како невидлив да е против манцестер

Обавезно, со тоа што Бади ќе игра централен, и така вБајтен веќе е стар. Но под никој случај не смееме да го изгубиме Бади, кој е одличен за годините, само искуство треба.

Боби[Мкд];3463812 напиша:
Се шпекулира дека го бараме овој играч.

:toe:

Го прател некој?

Искрено не ама ме испровоцира да го побарам. http://transfermarkt.de/de/benoît-tremoulinas/leistungsdaten/spieler_43264.html

Стандарден за Бордо, многу солиден скор за бек - 7 асистенции има. Само тоа не е доволно нормално - немам поима какви игри покажува во дефанзива, спор ли е, брз ли е, цврстина, искуство... Ефтин е во секој случај а Лиза и Вили беа одлични искуства што ги направивме со француски бекови па вај нот за 6 милиони ако ценава им е во ред на тансфермаркт.де и им оставил добар впечаток и на скаутите... :toe:

Denn fast wäre es zu seinem neuerlichen Geniestreich gar nicht gekommen. „Eigentlich sollte ich schon ausgewechselt werden, aber ich habe gesagt, warte noch ein bisschen, es geht noch“, verriet Robben, der nach seiner Wadenverletzung maximal „60, 70 Minuten“ hätte spielen sollen. „Das war der Plan, aber es ist immer in solchen Spielen: das sind die wichtigen Spiele in der Saison, da muss man auch ein bisschen Risiko nehmen.“ So gab er das Signal an die Bank: „Warte noch ein bisschen, es geht noch. Dann habe ich das Tor geschossen.“

„Ich habe zunächst gedacht, was macht der Franck denn da. Dann habe ich gemerkt, dass das mit Arjen abgestimmt war und dass er ihn dann so unglaublich trifft, das war einfach - wie die zwei halt sind – Weltklasse“, frohlockte Vereinspräsident Uli Hoeneß nach der denkwürdigen Partie in Old Trafford und einem Tor für die Geschichtsbücher. Auch Ehrenpräsident Franz Beckenbauer schwärmte: „Ein Traumtor. Besser kann man’s nicht machen. Tor des Monats mindestens. Tor des Jahres!“

Било договорено да излезе во 60-70та Робен... Хехех им сигнализирал на клупата да го остават уште некоја минута. Осетил дека има уште малку енергија. Ули хенес вика: „не ми беше јасно што сака Франк со таков корнер. После видов дека тоа бил увежбан потег на двајцата - а голот како и Робен и Рибери беше светска класа“.

:fcb3:

Eve so procitav na germanska stranica izjava na Rumenige planovite na Bayern nesto i ne uspav da razbiram so saka da kaze sa Ribery
http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...-ribery-und-neue-stars-wie-dzeko-rafinha.html
Rumenige:na Bayern mu e potreben desen bek a za toa se misli na Rafinha(13milion) no i Dario Serna (zatoa sto Lahm ce izleze na negova strana leva)
Stoper:vBojten,Demikelis,Batstuber nese mnogu sigurni ako Breno se rikuperira od povredata i se e ok togaj nemase da bide rizicno i da ne kupime Stoper no qe vidime
Golman:Seuste sme interesirani za golmanut na Shalke no :violent1:Magat ne go pusta!!!
Napagac:Napagacot na Wolfsbur Edin Dzeko.Bayern potrosi 30miliona za Gomez takada sega malu ce treba da se dogovorime so vGaal nie da im gi ponudime Timoscuk+Klose+20milon=Dzeko

Znaci ce igra golema uloga za vreme na transverite vGaal:smir:

evevi najdobra akcia majstorot na majsorski nacin:vozbud:

:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom