Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Според твојава логика, Калчо фудбалот е подобар од англискиот бидејќи Интер на гостински терен му одржа лекција на тогаш, првопласираниот тим во Англија ? :tv:
второ... :smir::smir:

второ... :smir::smir:
Значи убаво напишав јас, тогаш првопласираниот тим во Англија, они првото место го загубија по мечот со Интер, кога изиграа нерешено со Блекбурн.

Cestitki za Baern/Fanovite :smir:

ne me ni cudi sto izgubija Man Utd sekogas igraat so dolgi topki i davat posrani golovi so 2 dodavanja! :)

Значи убаво напишав јас, тогаш првопласираниот тим во Англија, они првото место го загубија по мечот со Интер, кога изиграа нерешено со Блекбурн.
Ма пак беа втори,имаа меч помалце :pos2:

ОК,јас грешка сум прочитал :):):)

Cestitki za Baern/Fanovite :smir:

ne me ni cudi sto izgubija Man Utd sekogas igraat so dolgi topki i davat posrani golovi so 2 dodavanja! :)
Без навреда,ама не знам кој даде посрани голови денеска..

Боби[Мкд];3440061 напиша:
Ne brat, nema vrska so Chelsea ili Manchester, fintata e shto nikoj ne go gleda Baern(normalno, go nema na TV) ili drugite bundesligashki natprevari i site se meshaat so bundes vs calcio...
Како бе го нема, само јас сум приметил дека на Евроспорт 2 има по 5-6 утакмици неделно?

Fala za cestitkite
Prezadovolen sum so pobedata zatoa sto najdovme sila za da go svrtime rezultatot i toa bes motorot Shfajni i strujata Roben.Nemam koment za Demikelis kolku so e dobar tolku e i los na covekov mu fali samodoverba.
I man... ne zasluzi da izgubi no i nie ne zasluzivme da idigrame remi
SE NADEVAM NA PLASMAN

Значи ми го наполнивте срцево. Браво за Олиќ и наредна утакмица Гомез прва постава дечкото влезе денеска и цела екипа се размрда:)
Честито победа:)

Da no vo nekoj gradovi kablovskete ne facaa eurosport 2 ili pa super sport 1-2
No:toe:

I da ne zaboravime Bavarcite go zapalia studioto (kanal5) alal da im e ne sum videl nekoa navivacka grupa take da naviva vo studio:vozbud::vozbud::vozbud:BAVARSKITE FANOVI TAKA NAVIVAAT:vozbud:

Многу јака игра во второто полувреме.
Искрени честитки, се радував како Јуве да победи.:toe:

ДЕКА ЖИВЕЕМЕ ВО ИСТОРИЈА!!!
Е ЗАТОА...........:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

За Супер Спорт албанските ретко и кај има, ама Евроспорт 2 да нема ме чуди. :toe:

На најголемиот кабелски оператор во Скопје, Телекабел, Eurosport 2 почнаа да ја прикажуваат дури пред еден-два месеци... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom