Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Морееее тешка утакмица нека си иби векот. Ајде да видиме во продолженијава што ќе биди. Ако случајно падне гол до крај се игра, или?

тоа викам и јас, сега се прават измени а ние имаме нобови на клупа!:tapp:

Рибс влезе толку е psy:

И Швајни направи неколку големи грешки на средина... сега се повеќе ќе се замараат, теренот е тапа - само да се внимава грешки да не се прават на средина...

Морееее тешка утакмица нека си иби векот. Ајде да видиме во продолженијава што ќе биди. Ако случајно падне гол до крај се игра, или?

Нема златен сребрен бронзен алуминиумски или каков било друг гол... Фер се Германците секогаш се играло фул 120мин па пенали... :salut:

Мене па Робен ми изгледа како да нема веќе душа... :toe:

Швајни камен како ја заеба таа шансата во шеснаесетник а тројца имаше внатре ја чекаа :tapp:

Оди накај пенали работава... psy:

РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРООООООООООООООООООООООООБЕН :nesvest: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Што промаши овој Рибери не е нормален:tapp:
Штрафцигеров што му бидна,или глуми лудило колку да помине време.
Робен ѕвер невиден. Некако многу се истоштија ама вредеше.

Ај нека свири овој и да одам да славам:vozbud::vozbud::vozbud:

Леле се ќе искршам овде, на акцијата за голот ми се закочи и од тогаш не видов сликааааааа. Каков беше голот, кажувајте, други некој моменти за инфаркт на крајот??

ARJEN ROBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:
ole ole ole oleeeeee :) FINALEEEEEEEE :) А СО КОЈ Е ФИНАЛЕТО ?? :Несигурен:

:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern: РОББЕН:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:

Леле се ќе искршам овде, на акцијата за голот ми се закочи и од тогаш не видов сликааааааа. Каков беше голот, кажувајте, други некој моменти за инфаркт на крајот??

Тргна соло акција по десно влезе во шеснаесетник си ја намести на лева и му ја бапна:vozbud::vozbud::vozbud:

i ete go ZVEROT povtornooooooooooo !!!!! ali kako mozese prvata shansa da ja utne alal da mu e heheheh sam bese mozese da go prasa kaj saka da shutira :))

Super Roben ja resi ka majstor Ribery super izigra iako promasi 100% sansa jbg
Protiv Stutgar mora klucnite igraci da odmoraa se potrsia mnogu
I sa natprevarot protiv man... mora da igramo vo srede so Altintop mesto Shfajni so Timo ce bideme mnogu defanzivno i ce nemozeme da vrzame igra kako so sakame

:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern: РОББЕН:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:
Со Вердер од Бремен :smir:

Финале со Вердер Бремен на Олимпискиот стадион во Берлин стандардно.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom