Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Tочно така...И освен ако вие не освоите ЛШ,и ја спасите цела Италија,предноста на Бундеслига ќе се покаже и бројчано.Од догодина ќе имаме 4 претставници во ЛШ,се разбира освен ако Интер на ја освои.Инаку вака имаме 3 германски претставници во Европа,а Италија 1
Интернационале не е италјански клуб, тоа во неколку наврати го кажа Марчело Липи, а јас токму поради тоа сум фан на Интернационале. Никогаш несум ги сакал италјанските клубови.
Интернационале ( Интер ), најголемиот број на фанови што ги има не се италјанци, исто така и играчи кој настапувале во последниве 10 години имало многу малку од италија.

Интернационале не е италјански клуб, тоа во неколку наврати го кажа Марчело Липи, а јас токму поради тоа сум фан на Интернационале. Никогаш несум ги сакал италјанските клубови.
Интернационале ( Интер ), најголемиот број на фанови што ги има не се италјанци, исто така и играчи кој настапувале во последниве 10 години имало многу малку од италија.

Што значи ги тепавме италијанциве годинава во европските купови........

Боби[Мкд];3413041 напиша:
2:0 Дормунд, Лукас Бариош!:vozbud::vozbud:
пер јес да е за радување тоа што другите ни прават услуга нас,на нашата бедна игра,и сеа неможе на наши победи да се радуваме ќе се радуваме на други...бедотија :nesum:

пер јес да е за радување тоа што другите ни прават услуга нас,на нашата бедна игра,и сеа неможе на наши победи да се радуваме ќе се радуваме на други...бедотија :nesum:

чекај бе малце нели е 0-0? :toe:

Еве го новото засилување.

demichelis_fcb_190310.jpg

Бетмен.:pos2:

хехе како ме израдуваате ја имав 3+:baeh:

Еве се прибрав и јас конечно. Не знам што да кажам за натпреваров. Надиграни бевме во сите полиња од Франкфурт:kesa:. Честитки за нив за победата, си ја заслужија. Некој ќе рече еј како 99та со Манчестер, но нема никаква допирна точка со тоа. Тогаш Манчестер немаја ниедна шанса, а ние се отепавме од промашување, а денес прашање на време беше кога Франкфурт ќе дадат гол или два или три или...
Ова треба да им удри в глава на сите, посебно на вГаал, да се свестат што ги чека, какви натпревари следат. И онај Рибери нека не туку јади трици, туку нека влези да игра, нека си ја доигра сезонава, па после нека фаќа џаде кај сака. Ајде, не е ништо изгубено, ете полека се враќаат повредените, а како што гледам и Леве денес изгубиле и тоа 3:0, ајде утре и Шалке, па пак ќе биди добро. Нека биди за ука ова.

Не ја гледав утакмицата,а не дека не очекував кикс.Добар состав се Франкфурт. И сега треба да се радуваме на Дортмунд и евентуално на Хамбург утре:tapp:
До некаде е и "добро" што изгубивме сега отколку со Ман.Утд.

Јбг ќе си очекуваме инфаркти во последно коло :toe:

Не ја гледав утакмицата,а не дека не очекував кикс.Добар состав се Франкфурт. И сега треба да се радуваме на Дортмунд и евентуално на Хамбург утре:tapp:
До некаде е и "добро" што изгубивме сега отколку со Ман.Утд.

Јбг ќе си очекуваме инфаркти во последно коло :toe:

Кај беше бе ти денес? Оти не дојде Ајриш? А за инфарктите тоа секако, се знае уште одамна, Баерн не е Баерн ако не приреди такво нешто.

Кај беше бе ти денес? Оти не дојде Ајриш? А за инфарктите тоа секако, се знае уште одамна, Баерн не е Баерн ако не приреди такво нешто.

Не можев имав некои обврски,а и подобро што не дојдов:tapp:

Не можев имав некои обврски,а и подобро што не дојдов:tapp:

Абе заеби утакмицата, да знаеш како сме се најадиле со Баже, криво да ти е.:vozbud: Шала на страна, сериозно, не надиграа како мали деца на терен, али пак ќе кажам, со помин да е.:pos2: Не смее ова да се повтори, мора да се вратиме на победнички патеки.

Едит: Еве хајлајтс, ако некој сака воопшто да ги гледа денешните срамој.:kesa:

http://www.footytube.com/video/frankfurt-2-1-bayern-munchen-37362

Боби[Мкд];3413174 напиша:
Еве го новото засилување.

demichelis_fcb_190310.jpg

Бетмен.:pos2:
Кубасица у одбрана ( к-15 ) :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom