Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Tочно така...И освен ако вие не освоите ЛШ,и ја спасите цела Италија,предноста на Бундеслига ќе се покаже и бројчано.Од догодина ќе имаме 4 претставници во ЛШ,се разбира освен ако Интер на ја освои.Инаку вака имаме 3 германски претставници во Европа,а Италија 1
Интернационале не е италјански клуб, тоа во неколку наврати го кажа Марчело Липи, а јас токму поради тоа сум фан на Интернационале. Никогаш несум ги сакал италјанските клубови.
Интернационале ( Интер ), најголемиот број на фанови што ги има не се италјанци, исто така и играчи кој настапувале во последниве 10 години имало многу малку од италија.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Интернационале не е италјански клуб, тоа во неколку наврати го кажа Марчело Липи, а јас токму поради тоа сум фан на Интернационале. Никогаш несум ги сакал италјанските клубови.
Интернационале ( Интер ), најголемиот број на фанови што ги има не се италјанци, исто така и играчи кој настапувале во последниве 10 години имало многу малку од италија.

Што значи ги тепавме италијанциве годинава во европските купови........

I

InF3cTeD

Гостин
Боби[Мкд];3413041 напиша:
2:0 Дормунд, Лукас Бариош!:vozbud::vozbud:
пер јес да е за радување тоа што другите ни прават услуга нас,на нашата бедна игра,и сеа неможе на наши победи да се радуваме ќе се радуваме на други...бедотија :nesum:

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
пер јес да е за радување тоа што другите ни прават услуга нас,на нашата бедна игра,и сеа неможе на наши победи да се радуваме ќе се радуваме на други...бедотија :nesum:
чекај бе малце нели е 0-0? :toe:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
хехе како ме израдуваате ја имав 3+:baeh:

Н

'Никола'

Гостин
Еве се прибрав и јас конечно. Не знам што да кажам за натпреваров. Надиграни бевме во сите полиња од Франкфурт:kesa:. Честитки за нив за победата, си ја заслужија. Некој ќе рече еј како 99та со Манчестер, но нема никаква допирна точка со тоа. Тогаш Манчестер немаја ниедна шанса, а ние се отепавме од промашување, а денес прашање на време беше кога Франкфурт ќе дадат гол или два или три или...
Ова треба да им удри в глава на сите, посебно на вГаал, да се свестат што ги чека, какви натпревари следат. И онај Рибери нека не туку јади трици, туку нека влези да игра, нека си ја доигра сезонава, па после нека фаќа џаде кај сака. Ајде, не е ништо изгубено, ете полека се враќаат повредените, а како што гледам и Леве денес изгубиле и тоа 3:0, ајде утре и Шалке, па пак ќе биди добро. Нека биди за ука ова.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Не ја гледав утакмицата,а не дека не очекував кикс.Добар состав се Франкфурт. И сега треба да се радуваме на Дортмунд и евентуално на Хамбург утре:tapp:
До некаде е и "добро" што изгубивме сега отколку со Ман.Утд.

Јбг ќе си очекуваме инфаркти во последно коло :toe:

Н

'Никола'

Гостин
Не ја гледав утакмицата,а не дека не очекував кикс.Добар состав се Франкфурт. И сега треба да се радуваме на Дортмунд и евентуално на Хамбург утре:tapp:
До некаде е и "добро" што изгубивме сега отколку со Ман.Утд.

Јбг ќе си очекуваме инфаркти во последно коло :toe:
Кај беше бе ти денес? Оти не дојде Ајриш? А за инфарктите тоа секако, се знае уште одамна, Баерн не е Баерн ако не приреди такво нешто.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Кај беше бе ти денес? Оти не дојде Ајриш? А за инфарктите тоа секако, се знае уште одамна, Баерн не е Баерн ако не приреди такво нешто.
Не можев имав некои обврски,а и подобро што не дојдов:tapp:

Н

'Никола'

Гостин
Не можев имав некои обврски,а и подобро што не дојдов:tapp:
Абе заеби утакмицата, да знаеш како сме се најадиле со Баже, криво да ти е.:vozbud: Шала на страна, сериозно, не надиграа како мали деца на терен, али пак ќе кажам, со помин да е.:pos2: Не смее ова да се повтори, мора да се вратиме на победнички патеки.

Едит: Еве хајлајтс, ако некој сака воопшто да ги гледа денешните срамој.:kesa:

http://www.footytube.com/video/frankfurt-2-1-bayern-munchen-37362

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom