Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу се само Прањич не !:nerv::pos::uvo::ija: Алаба нека го стават добро ќе изигра.....

Абе каков Алаба,сега му е мајката Алтинтоп да се покаже иако мислам дека Прањич ќе го пушти прва.

Толку од формата на Леверкузен,сега полесно се дише,ама и Шалке не се даваат ќе биде густо до крај:vozbud::vozbud:

Еј тапа Брено изгледа во аут до крај на сезона... според мене баш супер одигра за Нирнберг до сега. Ако останат во прва лига треба да му се продолжи позајмицата и цела наредна сезона додека се врати, рехабилитира и повторно не влезе во форма па да оцениме дали вреди да го вратиме.

Инаку и јас сум за Хамит! Иако тој и Тимо се најголемите губитници под вГаал :toe: Затоа и јас мислам со Прањич ќе оди...

Абе каков Алаба,сега му е мајката Алтинтоп да се покаже иако мислам дека Прањич ќе го пушти прва.

Толку од формата на Леверкузен,сега полесно се дише,ама и Шалке не се даваат ќе биде густо до крај:vozbud::vozbud:
Нема да го пушти Прањич нема шанси - кога не го пушти со Келн на 1-1 рачунај со Фиорентина нема шанси.... Алаба изигра добро(има одличен центар шут) и мислам дека он ќе биде лев бек - Алтинтоп можда ќе игра прва постава за Робен да влезе после како џокер.... Ама Ван Гал и се е можно....зависи како ќе му испадне у тоа крстозборот...:salut:

Мора добро да се искалкулира како ќе се настапи против Фиорентина.Меч во ЛШ е сосема друга работа,и нема врска со нормалните утакмици.Ако е добро за тактиката и екипата,може што се мене тиче и Тимошчук да игра централно,но сепак ван гал е тука да одлучи.Тактичката основа е многу важна во ЛШ,но мислам дека ние нема што да браниме во Фиренца.Мора да се оди на победа,и да се реши тој двомеч дефинитивно,и мислам дека така и ќе настапиме.Фиорентина е тапа,они се во криза,и ќе пробаат да извлечат максимум.Тука е нашата шанса,да ги удриме по слабите страни,и да ги решиме!

ако не се запне за први гол да дадеме, мислам дека сме наебале

а оти мислиш дека ако не се запне за гол сме наебале,ја мислам ако запнеме и напињаме за гол да дадеме ќе се заебеме со оглед на тоа која одбрана ја поседуваме моментално,Фиорентина покажа дека е опасна од контри,ние треба само мудро и тактички добро да одиграме,да се браниме ама не онаа ептен бункер одбрана туку да ги спречуваме нивните налети некаде на средина на теренот и шансата да ја бараме преку брзи контри по страните...ја вака мислам

Бункер ни под разно - ќе ни се врати како бумеранг. Треба да си играме најнормално - да наметнеме „наша“ игра, со многу повеќе ред на теренот од првата (жив хаос бевме во Минхен) и голот ќе си дојде. А после тоа многу полесно се дише...

БАААААААААААААААЕРН!
:red_sharks: :red_sharks: :fcb2: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb2: :red_sharks: :red_sharks:

Точно така, не смееме да се затвориме, треба да ја играме нашата игра од старт и не смееме да им дозволиме да ја контролираат средината, оти кој ја има средината, го добива и натпреварот, барем во 90% од случаите. Крај краева, добра е и онаа : "нападот е најдобра одбрана".:)

па тоа сакав да кажам,де на почнеме премногу агресивно да не не ебат на контра со нашава одбрана,да се контролира средината,да се запираат нивните напади на средина и да напаѓаме од местата каде шо сме моќни

Здраво, нов сум на форумот и јас сум фан на Баерн Минхен, па ке се дружиме ..:) СЕ НАДЕВАМ.:)

Здраво, нов сум на форумот и јас сум фан на Баерн Минхен, па ке се дружиме ..:) СЕ НАДЕВАМ.:)
Добро ни дојде во фан клубот на НАЈДОБРИОТ ТИМ НА СВЕТОТ :vozbud:

Altintom sme go gledale vo nekoj natprevari kako igra bek (sporet mene 50%50) za zhabarite po leva srana igra Vargas i nemozem da garantiram kolku ce moze Altintop da go pokrie. No siguren sum deka ce projdeme i nema da bide tezok natprevar zatoa sto ce a resie vo 1pol...
Рибери: За две до три недели ќе донесам одлука за мојата иднина
Ne mi se sfigaa ovja izjavi na Ribery no ako gi projdemo zhabarive ce imame sansi za da ostano :helou:
Алтинтоп:smir:

Ајде ајде, секогаш примаме нови членови.:smir: Добредојде, па се надевам на активност.:) И нормално ако си во Скопје редовно збиралиште за гледање натпревари ни е Irish Pub.

Dobronidojde :vozbud:

Bo gol.com pisuvase deka Bayern pocnele prigovori so Ribery za prodolzuvanje na dogovorot za 1god...:icon_eek::raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom